Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Acer Jade Primo va costa 370 de euro

/
/
/

Jade Primo, primul telefon de Windows 10 al producatorului de electronice Acer, a primit o data de lansare aproximativa si un pret.

Dispozitivul va fi disponibil din luna decembrie, la pretul de 367 de euro, sau cel mai probabil 370 de euro, pentru ca lumea pare sa nu aiba prea mare iubire pentru numerele prime. Prctic, pretul anuntat este de 18.990 de peso filipiniezi, pana cand ajunge in Europa ar putea costa chiar 400 de euro.

Configuratia sistemului ar trebui sa fie pe masura pretului, si chiar peste, din moment ce Acer considera Jade Primo ca fiind mai mult un PC de buzunar, care se intampla sa aiba suport pentru o cartela SIM si seamana cu un telefon.

Dispozitivul are un ecran AMOLED de 5.5 inch, care suporta rezolutia de 1920×1080, si vine echipat cu un procesor de 64 de biti cu 6 nuclee, mai exact, un Snapdragon 808.

Acer Jade Primo are 3GB de memorie RAM si 32GB de stocare, plus suport pentru extensia memoriei printr-un card SD. Mult, in comparatie cu telefoane vandute la preturi similare, pentru ca este gandit sa ofere experienta deplina de Windows 10. Asta inseamna ca vine la pachet cu o tastatura, un mouse, si un doc ce permite interconectarea tuturor.

Telefonul mai are si doua camere, una principala de 21 megapixeli si una secundara de 8 megapixeli

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar