MORE

Acer BM320, un monitor fara margini

Acer a dezvaluit un nou monitor dedicat profesionistilor in materie de grafica. Acesta se numeste BM320, are 32 de inch si prezinta o caracteristica sesizabila foarte importanta, nu prea are margini.

Acer BM320 face parte din linia ZeroFrame a companiei, si din cate se poate vedea in imaginea de mai sus, are margini foarte inguste pe trei parti. Asta genereaza un efect foarte placut ochiului si face amplasarea mai multor astfel de monitoare la un loc experienta de utilizare mult mai buna ca in cazurile in care ai avea margini foarte mari in lateral.

Daca primul lucru care va trece prin cap este sa il folositi la un setup de monitoare surround, sau ceva similar, merita mentionat ca este un display 4K. Asa ca daca vreti sa folositi mai mult de unul, aveti nevoie de o placa video serioasa, poate chiar doua. Pe langa asta, este un display dedicat lucrului cu imagini si video unde redarea corecta a culorilor este importanta. Panoul poate reda intregul spatiu de culoare Adobe RGB.

Acer nu a dezvaluit pretul pentru acest monitor, dar probabil nu va fi mic. Detalii complete ar trebui sa fie disponibile la Computex, saptamana viitoare.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button