MORE

Acel moment cand Donald Trump „imprumuta” de la Electronic Arts

Candidatul la presedentia Statelor Unite, Donald Trump, in ultima sa campanie, la drept vorbind, realizata de un fan, se pare ca a inclus o serie de elemente vizuale si audio neautorizate ce apartin de drept celor de la Electronic Arts.

Elementele  imprumutate fac parte din propietatea intelectuala EA, fiind asociate cu jocul Mass Effect, publicat de firma mentionata mai devreme, iar campania se pare ca incalca flagrant drepturile de autor. 

Mai mult, se pare ca Trump imprastie acest clip pe mai toata social media, titlul fiind si el imprumutat de la seria de jocuri amintite mai devreme, acesta numindu-se „The Trump Effect” .

https://youtu.be/sXWU2EbBoQk

Clipul se pare ca a fost indepartat in regim de urgenta de pe Youtube, EA actionand in mod prompt, protejandu-si propietatea intelectuala, dar deja rau a fost facut. Clipul de doua minute jumatate , realizata de un admirator al antreprenorului, are in compozitie atat elemente muzicale ce apartin de franciza Mass Effect, dar si vocea lui Martin Sheen, problema fiind ca EA nu prea sunt de acord si nici nu sustin politizarea materialului produs de companie.

Mai mult, cativa producatori si dezvoltatori nu sunt atat de fericiti de includerea munci lor, Game designerul Bioware, Manveer Heir, atacand dur publicarea de catre contul de twitter al lui Trump a muncii echipei care a realizat Mass Effect.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button