GamingPC&Consoles

Acel joc despre o gâscă afurisită va întârzia

Cu vreo doi ani în urmă și-a făcut apariția pe internet un mic trailer pentru un joc mai atipic. Era despre o gâscă afurisită a cărui singur obiectiv în viață părea a fi cel de a teroriza un grădinar și de a-i urla în față.

Jocul a devenit instantaneu cel mai adorat lucru de pe internet, în special printre fanii seriei Neighbors From Hell, din moment ce este în esență încarnarea modernă a sa, dar cu o gâscă. Numele jocului este Untitled Goose Game… făcut de studioul House House… așa că măcar cineva din industrie știe cum să se distreze cu denumiri.

Din păcate, cei care se așteptau să terorizeze un grădinar la începutul acestui an nu vor avea ocazia să facă asta. În schimb, vor trebui să aștepte până spre finalul lui 2019. Studioul nu a oferit detalii despre motivul pentru care jocul a fost amânat, doar că nu este ceva ce pot controla.

Anunțul a fost făcut pe Twitter, unde era acompaniat de o animație menită să ilustreze conceptul de bază al amânării.

Întârzierea jocului poate că va dezamăgi oamenii care sperau să butoneze Untitled Goose Game în curând, dar dacă rezultatul final va avea un nivel de calitate mai bun, atunci rezultatul final va fi benefic. Puteți vedea mai jos un ceva gameplay cu conceptul de bază al jocului.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button