PC&Consoles

Aceasta este povestea lui Half-Life 2 Episode 3

Marc Laidlaw, scriitorul principal al seriei Half-Life, a plecat de la Valve cu multe luni în urmă. Iar din motive necunoscute, a decis ca astăzi să ofere fanilor aventurilor lui Gordon Freeman ceva tot își doresc de un deceniu.

Laidlaw a publicat pe blogul său o poveste numită Epistle 3, ce în esență este un rezumat al poveștii lui Half-Life 2 Episode 3, scrisă folosind alte nume pentru personaje și elemente importante de poveste. Nu este prea greu de înțeles despre ce este vorba, dar cei curioși pot citi o variantă „tradusă”, care elimină orice fel de dubiu.

Povestea scrisă de Marc Laidlaw datează de pe vremea când Valve încă mai lucra la jocuri în format episodic, așa că nu ar mai putea fi cea adevărată a seriei, asta în cazul în care seria măcar va continua. Nu vă voi strica surprize, dar voi spune că povestea duce până la final firul narativ din Episode 2, cu Gordon, Alyx și rezistența călătorind până în regiunile mai înghețate ale planetei, pentru a găsi nava Borealis. Aceeași navă care și-a făcut apariția și în Portal 2, capabilă să se teleporteze prin timp și spațiu. Combine au găsit și ei nava, iar o bătălie importantă pentru soarta umanității începe în regiunile înghețate ale Oceanului Arctic.

Vă încurajez să citiți postarea, în special cea de pe Github, fiindcă deocamdată blog-ul lui Laidlaw nu funcționează, probabil fiind bombardat de zeci de milioane de oameni care vor să știe cum se termină Half-Life 2.

Acum trebuie doar să stăm și să așteptăm pentru ca Valve să facă următorul pas și să dea semne că nu a renunțat la proiect.

[Marc Laidlaw]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Cum poate sa traiasca Gaben Cu el? Sau poate nu are constiinta, a aruncat la WC Citez: „The best game ever made”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button