PC

Acceleratoarele Radeon Instinct cu HBM2 ECC vor fi disponibile în următoarele luni

Prezentate inițial în Decembrie 2016, noua serie de acceleratoare GPU pentru servere – Radeon Instinct™ MI25, Radeon Instinct MI8 și Radeon Instinct MI6 – împreună cu platforma software open source AMD ROCm 1.6, vor oferi îmbunătățiri dramatice de performanță, eficiență și ușurință în implementare, accelerând evoluția mașinilor inteligente.

Primele trei modele Radeon Instinct accelerators au fost construite pentru a servi o gamă largă de aplicații cu mașini inteligente:
Radeon Instinct™ MI25, bazat pe arhitectură “Vega” și proces de fabricație de 14nm FinFET, va fi cel mai puternic accelerator din lume pentru mașini inteligente de dimensiuni mari și aplicații datacenter deep learning. MI25 livrează performanțe superioare FP16 și FP32 [1] într-o placă de server single GPU răcită pasiv cu 24.6 TFLOPS putere de calcul FP16 sau 12.3 TFLOPS putere de calcul FP32 prin intermediul celor 64 compute units (4,096 stream processors). Cu 16GB memorie HBM2 ECC[2] și lățime mare de bandă de până la 484 GB/s, Radeon Instinct MI25 este optimizată pentru procesare paralelă în aplicații intensive.

Radeon Instinct™ MI8 accelerator, echipat cu funțiile performante și eficiența energetică a arhitecturii “Fiji” GPU, este un accelerator HPC și inference cu 8.2 TFLOPS performanță FP16|FP32 la mai puțin de 175W TDP și 4GB High-Bandwidth Memory (HBM) pe interfață 512-bit.

Radeon Instinct™ MI6 accelerator, bazat pe premiata arhitectură Polaris, este un accelerator răcit pasiv cu 5.7 TFLOPS performanță FP16|FP32 la 150W TDP și 16GB memorie ultra rapidă GDDR5 pe interfată 256-bit. MI6 este un accelerator versatil, ideal pentru soluții HPC și machine learning.

AMD planuiește să livreze pe piață produsele Radeon Instinct către partenerii tehnici (Boxx, Colfax, Exxact Corporation, Gigabyte, Inventec și Supermicro, dar și alții) pentru a-și dezvolta propriile soluții HPC și deep learning începând cu trimestrul trei al acestui an.

Pentru mai multe informații vizitati Radeon.com/Instinct.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button