GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Abzu si Rising Storm 2 Vietnam sunt gratuite pe Epic Games Store

Epic Games Store face progrese in ultima vreme si spera in continuare ca va invinge Steam intr-o buna zi. Pana la acel moment insa, mai au de invatat si de oferit jocuri gratuite. Macar de a doua parte se tin, iar saptamana aceasta platforma ofera doua jocuri interesante: Abzu si Rising Storm 2 Vietnam.

Abzu este un joc care se bazeaza pe explorare. Doar ca ia acest concept si-l duce la fundul oceanului, impreuna cu mai toata actiunea jocului. Un titlu care iti pune curiozitatea la incercare si arata superb. Primit bine de critici din toata lumea, cu un scor de 83 de puncte pe Metacritic, cu siguranta o sa va starneasca interesul.

Rising Storm 2 Vietnam pe de alta parte este un joc foarte diferit. Avem un FPS multiplayer care ofera meciuri de pana la 64 de jucatori pe mai bine de 20 de harti. Lupta alaturi de armata Statelor Unite ale Americii, ori intra in pielea soldatilor din Vietnam intr-un joc foarte tactic si brutal. Ai la dispozitie peste 50 de arme, poti pilota elicoptere si ai multe posibilitati de personalizare a personajului. Cu un total de 81 de puncte pe Metacritic, acest titlu poate sa devina rapid unul in care investesti zeci de ore alaturi de prietenii de pe Epic Games Store.

Cam asa arata oferta acestei saptamani. Ambele jocuri sunt disponibile pana pe data de 15 Octombrie. Locurile lor vor fi dupa aceea ocupate de Amnesia: A Machine for Pigs si Kingdom New Lands. In acest fel, Epic Games Store mai puncteaza cateva titluri pe lista de jocuri oferite gratuit.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button