GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Abonatii Twitch Prime vor primi cinci jocuri gratis in Octombrie

Daca esti abonat la PlayStation Plus sau Xbox Live Gold, stii deja de jocurile gratuite pe care ambele abonamente le ofera lunar, dar mai exista un serviciu care arunca cu titluri gratuite spre abonati. Twitch Prime, care este inclus in Amazon Prime, ofera cateva jocuri de PC gratuite in fiecare luna, iar acum am aflat si ce titluri vor primii abonatii in luna Octombrie.

Unul dintre jocurile notabile ale acestei luni este The Walking Dead: Michonne, o mini-serie formata din trei episoade ce are la baza actiunea benzilor desenate. Spinoff-ul se concentreaza pe calatoria lui Michonne in perioada in care aceasta a parasit grupul Rick Grimes si a ramas pe cont propriu. Un alt titul oferit gratuit in abonament este Deadlight: Director’s Cut, un platformer sidescrolling si survival horror care a fost lansat oficial in 2012. Versiunea Director’s Cut a aparut in 2016 si a adus imbunatatiri pe partea de control, animatii si a introdus suportul pentru rezolutie 1080p.

Nu in cele din urma, celelalte trei jocuri pe care le poti descarca luna viitoare sunt Adam Wolfe, un joc mistery-puzzle, Serial Cleaner, un joc de actiune stealth care se axeaza mult pe poveste si Stranger Things 3: The Game, jocul bazat pe sezonul al treilea al celebrului serial.

Jocurile gratuite oferite de Twitch Prime vor fi disponibile intreaga luna. Daca esti nou pe Twitch Prime, va trebui sa-ti legi contul de Twitch de un cont Amazon Prime inainte de a primi jocurile si diferitele premii oferite. Un cont Amazon Prime costa 120 de dolari pe an si iti ofera pe langa Twitch Prime, livrare in doua zile la majoritatea produselor, acces la Amazon Prime Video si tot felul de oferte la produse de pe site-ul de vanzari.

Gamespot

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button