Gaming

Abia ieșit din Early Access, H1Z1 a devenit un joc gratuit

H1Z1 are un trecut destul de tumultos, chiar dacă abia s-a lansat oficial de o săptămână. Cu mult timp în urmă, înainte ca H1Z1 să intre în Early Access, jocul s-a împărțit în două, apoi a fost reconstituit, redenumit, nu reușește să se lanseze, iar o portare de consolă este întreruptă și abandonată. A fost și o perioadă când jocul era planificat să devină gratuit, dar nu s-a întâmplat… până acum.

Bineînțeles, milioane de jucători au achiziționat H1Z1 în timpul șederii sale în Early Access și, dacă vă numărați printre ei, există o recompensă:

Pentru a le mulțumi tuturor jucătorilor noștri loiali care au ajutat la luarea unor decizii minunate, în perioada noastră de Early Access, vom recompensa pe toți cei care au achiziționat deja jocul cu „H1Z1 Appreciation Pack”.

Acesta conține:

  • Gasrunner Hoodie
  • Bloom Survivor T-Shirt
  • Splinter Camo ARV
  • 10 Victory Crates
  • 10,000 Skulls

Pentru a susține noul model gratuit al jocului, există bineînțeles acum noi pachete de DLC-uri, care pot fi cumpărate la diferite prețuri și care conțin diferite skin-uri, cutii și cranii (moneda din joc).

Jocul a avut un parcurs destul de dificil pe parcursul timpului, în special pe Steam în ultima jumătate de an, de când alte jocuri de battle royale au acaparat jucătorii de H1Z1. În februarie, jocul a pierdut 90% din baza sa de jucători comparativ cu vara trecută, probabil din cauza lui PUBG și Fortnite, acesta din urmă fiind lansat gratuit.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button