Telefoane

A încetat suportul pentru Windows Phone 8.1

Dacă mai aveți un telefon care era vândut pe vremuri cu denumirea Windows Phone, sper că nu vă așteptați să primească vreun update sau orice fel de suport vreodată, fiindcă Microsoft a renunțat complet la platformă.

Telefoanele care rulează varianta făcută special pentru mobile a Windows 8.1 nu mai sunt îngrijite de companie, acestea ajungând la capătul vieții lor, din moment ce au fost înlocuite complet de Windows 10 Mobile.

Microsoft a tot încercat de ani de zile să își facă un loc pe segmentul telefoanelor mobile, cumpărând până și Nokia pentru a-și asigura succesul, și eșuând. Primele sale încercări cu Windows Phone 7 și Windows Phone 8 n-au mers prea bine, dar 8.1 pare să fi fost un pas în direcția corectă.

Desigur, asta nu mai contează atât de mult acum, din moment ce telefoanele Microsoft sunt din ce în ce mai rare, iar estimările de anul trecut indicau dispariția completă a telefoanele Windows de pe piață în 2020.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Sa o credeti voi ba baieti deoarece mai sunt si alte magazine care inca mai vinde telefoane, ca acum, nu se mai numesc Nokia Lumia si se numesc Microsoft Lumia, asta nu conteaza pentru ca mai sunt telefoane pe piata cu windows si sa nu credeti ca telefoanele cu windows a disparut, deoarece sistemul de operare cu windows pe telefon sau smartphone, este mult mai usor de configurat, setat, si inteles decat androidul care este mult mai greoi, mai ales de la android 5 in sus, catre cel mai nou, cel mai simplu android pe care l-am avut pe telefoane mai vechi a fost android 4 de la android 5 in sus totul sa complicat.

  2. Oricum am doua telefoane cu Windows care merge perfect si anume Nokia Lumia 620 cu Windows 8.1, si Microsoft Lumia 640 LTE cu Windows 10, care este Net Superior, la toate capitolele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button