GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

A început Steam Autumn Sale

Săriți pe reduceri acum! (sau așteptați, sunt un doar subtitlu, nu trebuie să mă ascultați)

A venit toamna. Știu ce veți spune „E noiembrie, a venit toamna de mult.”, dar judecând după vreme, parcă v-aș contrazice. Și pentru că a venit toamna, au început marile reduceri de pe Steam.

Până pe 3 decembrie puteți cotrobăi prin biblioteca sa pentru a da de cele mai bune reduceri de preț pe care le puteți găsi la jocurile pe care vreți să le jucați. Sau, mai probabil, la jocurile pe care le veți cumpăra și care vor rămâne în biblioteca voastră neatinse până ce ieșiți la pensie. Sper doar că Steam ma este alături de noi peste 40 de ani, sau că noi să fim alături de Steam atunci.

Îmi este greu să vă spun ce jocuri sunt la un preț bun, din moment ce sunt cu nemiluita, iar jocurile pe care eu, personal, chiar aș vrea să le cumpăr încă nu au apărut. Așa că măcar vă încurajez să aruncați o privire peste jocurile românești ce sunt acum la reducere pe Steam, precum Gibbous sau Space Mercs. Sau, puteți lua un Steam Controller, ce costă acum doar 5.50 euro. Bine, cu transport ajunge pe la 23 de euro.

Alături de muntele de reduceri avem parte și de votarea pentru Steam Awards 2019, de pe urma căruia veți primi chestii.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button