GamingPC&ConsolesȘtiri IT

A început Epic Games Store Halloween Sale

Știu, nu e impresionant, dar e acolo

Până ce vor începe marile vânzări de Halloween pe Steam și GOG, Epic Games Store pare să fi decis să sară primul în ring cu propria ofertă.

Nu spun că este una bună, sau slabă, doar că nu prea se compară cu ce au avut vara trecută. Poate asta nu este ceva rău, din moment ce nu mai pare să fi intrat nimeni în panică de această dată. Oricum, până în ziua de 1 noiembrie veți găsi pe Epic Games Store o varietate de jocuri la preț redus. Unele dintre ele chiar au tematică de groază. Altele sunt Rainbow Six Siege, ce în sine poate fi un joc de groază dacă nu ești pregătit să dai nas în nas cu un ciocan în timp ce te apropii de o fereastră baricadată.

Reducerile cele mai mari par a fi în mare parte la jocuri ce au fost deja gratuite, dar sunt și apariții recente, precum Control, disponibil pentru 45 de euro, în loc de 60, și Borderlands 3… care nu este la preț redus, dar a cărui variante Deluxe mult, mult mai scumpe sunt disponibile pentru ceva mai puțin… dar tot mult.

Dacă sunteți interesați, puteți arunca o privire pe magazin. Sau puteți aștepta reducerile mai bune de pe Steam și GOG, ce se vor ivi la începutul săptămânii viitoare.

[Epic Games Store]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button