MORE

Hai pe Marte! A inceput Colonizarea!

Până în prezent au existat 39 de misiuni pe Marte, dintre care doar 16 au reușit. Pentru cei care viseaza cu ochii deschisi la o calatorie in spatiu, Orange Smart Shop va propune Colonizarea planetei rosii în 2 pași: Călătoria pe Marte cu aventurile ei și Supraviețuirea pe Marte după aterizare. Simplu, nu? Pana si Elon Musk ar fi invidios!

Colonizarea

Vestea buna e ca nu trebuie sa investesti milioanele lui Musk in aceasta aventura spatiala. Trebuie sa ai peste 18 ani, sa-ti faci un cont (e fff simplu, trust us) si sa termini colonizarea pana pe…27 iunie.

Colonizarea

Drumul catre Marte trece obligatoriu pe la Smart Shop-urile Orange. Magazinele in care care se poate juca pot fi consultate oricand pe www.orange.ro/colonizarea. Sunt 17 orase – Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti (Park Lake, Baneasa, Europa House, Sun Plaza, Auchan Titan), Cluj – Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ramnicu Valcea, Targu-Mures, Timisoara, Tulcea, Suceava.

Colonizarea

Odata stabilit locul de unde iei startul, trebuie sa hotarasti si rolul tau in aceasta misiune. Poti alege sa fii Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de zbor, Biolog sau Atlet, iar pentru fiecare scenariu in parte, vei folosi un alt smart device de la Samsung (smartphone, tableta sau ochelari VR). Un user poate acumula puncte jucand un singur joc sau incercandu-le pe toate. Punctele li se vor centraliza in cont dupa fiecare joc incheiat.

Colonizarea

Ce faci daca totusi nu ajungi pe Marte? Ei bine, ai toate sansele sa calatoresti MACAR J pana la centrul NASA impreuna cu un prieten. Sau poti castiga 6 smartphones Samsung Galaxy S9 sau vouchere cu net gratis, până la 10 GB, în funcție de punctele acumulate (doar pentru clientii Orange) si 20% reducere la telefoane, tablete si accesorii Samsung achizitionate din magazinele Orange.

Colonizarea

Pe bune, opreste-te din agitatie si Tech a Break ! Orange smart shop te invită sa-ti iei o pauză in care sa testezi produse, sa participi la evenimente si concursuri digitale. Vino cu prietenii in magazinele Orange smart shop, nu doar sa-ti platesti factura sau sa iti cumperi telefoane si accesorii.

Vino intr-o calatorie catre Marte! Sau „macar” pana la NASA. Succes!

Colonizarea

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button