PC&Consoles

A fost zărită prima imagine din noul Assassin’s Creed

Seria Assassin’s Creed a luat o mică pauză anul trecut, pentru a oferi suficient timp celor care lucrează la proiect să nu repete greșelile trecutului. Iar acum pare să își fi făcut apariția prima imagine din noul joc.

Imaginea este o fotografie a unui ecran pe care pare să ruleze un joc ce ar semăna puțin cu un Assassin’s Creed, în care un individ se plimbă cu o barcă foarte veche printr-un decor pitoresc.

Conform zvonurilor care circulă pe internet de ceva vreme, jocul s-ar numit Assassin’s Creed Origins și ar urma să îl aibă în rolul principal pe Rayman… asta sau Ubisoft a început să recicleze nume. Povestea jocului ar urma să aibă loc în trecutul îndepărtat, pe vremea faraonilor, cu mai bine de 4000 de ani în urmă, și probabil va detalia originile conflictului dintre templieri, asasini și toată acea treabă cu mărul.

Nu sunt alte informații despre gameplay, personaje sau poveste, doar că jucătorul va interacționa într-un fel sau altul cu familia regală a erei, regele Unas și regina Khenut.

Probabil va trebui să așteptăm până la E3 pentru mai multe detalii, sau până la un nou leak. Fiind vorba de Ubisoft, probabil leak-ul va veni primul.

Vestea că noul Assassin’s Creed se va petrece în Egiptul Antic va bucura cu siguranță fanii acestei așezări, care practic n-au mai avut parte de o redare autentică a sa cam de pe vremea lui Pharaoh, jocul de strategie civică făcut de Impression Games.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Pingback: A fost zărită prima imagine din noul Assassin’s Creed - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button