PC&Consoles

A fost realizata o replica 1 la 1 a celebrului BFG 9000 din DOOM

Cand vine vorba de shootere, BFG-ul si Super Shotgun-ul sunt deja unele din cele mai cunoscute arme din mai toate timpurile, fiind deja un etalon atat pentru seria Doom, cat si pentru intreaga industrie de gaming.

BFG 9000-ul a fost imaginat si reinventat de cateva ori pana acum, dar un lucru ramane constant: Faptul ca discutam despre o arma imensa, care poate sa decizmeze zeci de inamici dintr-o lovitura, dar mai ales o arma care in caz ca ramai fara munitie, este un obiect contondent destul de tapan. 

Bine, nu trebuie sa fi neaparat Batman sa iti dai seama ca Bio Forge Gun 9000-ul (cunoscut si ca Big Fucking Gun 9000) este o arma mare. Un lucru pe care l-au realizat si cei de la MyMiniFactory, care au fost contractati chiar de catre Bethesda pentru a realiza o replica la scara reala a BFG-ului din ultimul joc Doom. Si pentru a ajuta studioul a pus la dispozitie fisierele oficiale ale armei, asta pentru a se asigura de autenticitatea acesteia. Rezultatul… il vedeti mai jos.

Se pare ca MyMiniFactory a fost nevoita sa printeze peste 70 de piese individuale pentru care le-au asamblat si pus cap la cap pentru a da nastere monstruozitatii din clipul de mai sus. Care pentru o replica… nu are decat 16 KG.

Bine, daca vrei ceva mai accesibil, Goblin Factory sunt un prop-maker local care s-ar putea sa iti realizeze un BFG fara sa iti faca o gaura in buget. O mica informatie pentru cei interesati.

BethesdaSoftworksUK

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button