PC&Consoles

A fost lansată cea mai complicată hartă făcută vreodată pentru Quake 1

Dacă v-ați uitat la Quake Champions și instantaneu v-a apucat nostalgia pentru vremurile în care această serie avea singleplayer, atunci am o veste bună pentru voi.

A venit timpul să reinstalați Quake 1, iar apoi să îl dezinstalați, fiindcă ce a fost creat recent un funcționează pe el oricum. The Forgotten Sepulcher este o hartă nouă, masivă, creată de doi designeri cu multă pasiune pentru joc, plus un individ care a reușit să această creație să încapă în joc.

Pentru o comparație destul de clară, o hartă normală de Quake 1 este formată din aproximativ 1000 de entități geometrice. Harta de față are 60 de mii. Ar fi avut mai multe, dar până și variantele actualizate ale motorului, folosite la Quakespasm și Quakespasm-spike, au o limită de 60 de mii de entități geometrice care nu poate fi depășită.

Așa că în această limită veți găsi o hartă imensă, ce conține mai bine de 45 de încăperi conectate prin metode complexe, pe unde sunt presărate mai bine de 90 de secrete și aproape 300 de inamici. Sunt incluse până și elemente de decor destructibile, precum uși care pot fi sparte chiar de inamici. Deși, unii dintre ei par a fi mai interesați de pescuit decât de luptă.

Harta cea nouă a fost gândită ca o reimaginare a clasicei hărți E1M3, din Quake, și este menită să facă parte din mod-ul Arcane Dimensions. Așa că va trebui să descărcați și acest mod, pe lângă hartă și varianta specializată de Quake.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Harta are 50 de secrete si 498 de inamici. Mai faceti si voi munca de cercetare inainte sa scrieti ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button