GamingȘtiri IT

A fost anunțată data de lansare pentru Crackdown 3

În cadrul conferinței XO18 fan fest, Microsoft a anunțat data de lansare pentru Crackdown 3, și anume 15 februarie. Primul joc Crackdown este acum disponibil gratuit pe Windows store până pe 30 noiembrie. 

La 9 ani de la ultimul Crackdown, cea de-a treia parte din serie a primit în sfârșit o dată de lansare și va ajunge în Windows store începând din 15 februarie 2019. Cu toate acestea, vom rămâne suspicioși, având în vedere de câte ori a fost amânat până acum. Crackdown 3 a fost anunțat la E3 2015 și planificat de lansare în 2016, însă de atunci jocul a suferit nenumărate amânări.

https://www.youtube.com/watch?v=ulPrpqAOA7U

În plus, compania a anunțat că jocul va primi și un nou mod multiplayer care se va numi Wrecking Zone. În acest mod, două echipe a câte cinci jucători se vor înfrunta și vor putea provoca haos distrugând clădiri întregi sau să zboare cu ajutorul unor propulsoare. Mai mult, dezvoltatorii au anunțat și două hărți noi în multiplayer, Blackout Zone și Nova Station.

De asemenea, primul Crackdown este acum disponibil gratuit pe Windows Store, până pe 30 noiembrie, așa că ia-l cât încă mai poți. Jocul este backwards compatible și pe Xbox One, așa că nu va trebui să-ți scoți de la naftalină Xbox-ul 360.  

Primul Crackdown s-a lansat în februarie 2007 pe Xbox 360 și a fost primit de către public destul de bine la vremea respectivă, fiind un joc exclusiv pentru Xbox.

https://www.youtube.com/watch?v=90bS4Ngjgcs

Crackdown 3 va fi disponibil via Xbox Game Pass chiar în ziua de lansare și va face parte și din programul Xbox Play Anywhere, unde jucătorii vor putea cumpăra o singură versiune (fie de Xbox sau PC) și o vor primi și pe cealaltă gratuit.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button