GamingPC&ConsolesTech&IT

A fost anunțat un RPG pen and paper Fallout

Cunoscuți deja pentru un joc cu miniaturi plasat în universul Fallout, cei de la Modiphius Entertainment au obținut acum licența oficială și pentru un joc RPG pen and paper plasat în cunoscuta lume apocaliptică. Jocul nu are încă un nume, dar se știe că va utiliza un sistem 2d20 similar cu cel din Star Trek Adventures RPG. Acest sistem este descris de Modiphius ca fiind un mod de joc foarte cinematic și orientat spre acțiune.

Jocul este construit în jurul unei mecanici de bază care presupune datul cu două zaruri d20 sub condiția efectelor unui atribut și a unui skill, fiind posibile mai multe mutări de succes, care ar trebui să dea un anume fler cinematic experienței de joc. „Fan al universului Fallout și șef al departamentului de dezvoltare a jocurilor de roleplay din cadrul Modiphius Entertainment, Sam Webb (Star Trek Adventures) va superviza dezvoltarea unei versiuni de sistem 2d20 pentru o experiență pen and paper mai profundă”, se declară într-un comunicat al companiei.

Modiphius Entertainment lucrează de asemenea și la o extensie pentru jocul cu miniaturi Fallout: Wasteland Warfare. „James Sheahan, designerul titlului original, concepe un pachet de expansiune care vă va permite să explorați lumea pustiită a universului Fallout, să vă luptați cu creaturi mutant înfricoșătoare și să întâlniți locuitorii care fac din pustiu casa lor”, se mai arată în anunțul celor de la Modiphius.

Pachetul de expansiune pentru Fallout: Wasteland Warfare va ajunge pe piață în cursul acestei veri, în timp ce jocul pen and paper Fallout este planificat pentru 2020.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button