GamingPC&ConsolesTech&IT

A fost anunțat primul expansion pentru Civilization 6, numit Rise and Fall

A nu fi confundat cu Rise and Fall Civilizations at War, Firaxis a dezvăluit Rise and Fall, primul expansion al lui Civilization 6.

Noul pachet de conținut va fi disponibil din luna februarie, ziua de 8 ca să fiu mai exact, și inserează conceptul de epoci întunecate, epoci de aur și epoci eroice, fiecare aducând opțiuni administrative și politice proprii. Sigur, epocile de aur a fost prezente în aceste jocuri de mult timp, dar acum sunt introduse mai profund în tematică și sunt acompaniate de opusul lor. Nu epoca eroică, aceasta este tot  o perioadă benefică, mai bună ca o epocă de aur, și vine ca o consecință a trecerii cu succes printr-o eră mai nefericită.

O epocă întunecată este o perioadă de timp în care civilizația voastră poate să intre, din cauza deciziilor pe care el luați, pe parcursul căreia influența socială pe care o ai asupra altor civilizații scade, iar loialitate orașelor tale se va diminua.

Care loialitate? Cea care este introdusă în acest expansion și care permite preluarea de orașe inamice prin erodarea loialității lor, fără a folosi forțe armate. Această loialitate nu dispare după ce ați preluat un oraș inamic, fiind un element constant al fiecărui oraș. Dacă loialitatea se duce, atunci orașul nu va fi tocmai eficient și de la un moment s-ar putea să își ia tălpășița.

Desigur, vă puteți aștepta la o varietate de unități noi, lideri adiționali și opt civilizații suplimentare, care nu au fost dezvăluite deocamdată. Să fie tracii pe acolo? Dacii? Mai probabil vor adăuga Canada până vor recunoaște că există civilizații în acest colț din lume.

Veți mai putea adăuga și guvernatori la orașe, nu sub forma unui simplu AI, ci personaje efective cu arbore de abilități care pot fi îmbunătățite cu timpul. Numeroase alte îmbunătățiri vor fi implementate în varianta de bază a lui Civilization 6 cu ocazia acestui expansion.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button