GamingȘtiri IT

A fost anunțat expansion pass-ul pentru Just Cause 4

Square Enix a dezvăluit expansion pass-ul pentru Just Cause 4, care va conține trei pachete de conținut.

Cei care vor cumpăra pass-ul vor primi acces la toate DLC-urile care sunt incluse și în Gold edition. Mai mult, jucătorii care cumpără edițiile Gold sau Digital Deluxe vor putea juca noul Just Cause cu o zi înainte, iar conținutul digital cu o săptămână înainte de lansare. 

Primul pachet se va numi Dare Devils, care va fi lansat la începutul anului viitor. Încă nu avem prea multe detalii despre acesta, însă se va concentra pe misiunea lui Rico de a înfrânge găștile inamice din Solis.

Celelalte două expansiuni se vor numi Demons și Danger, însă nu avem o dată de lansare anunțată pentru acestea.

Așa că dacă nu vrei să ratezi următoarea aventură a lui Rico Rodriguez, Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie și va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button