Gaming

A aparut un Hack Playstation 4?!

Conform unui site brazilian UOL JOGOS a aparut un Hack Playstation 4! Hackerii iti pot copia pe hard discul Playstation-ului 4, contra sumei de 100 de euro, si zece jocuri la alegere. Cu singura precizare ca trebuie sa traiesti in Brazilia, sa ai echivalentul a 130 de dolari, adica 300 de R$ si trebuie sa iti trimiti sau sa livrezi in persoana Playstation-ul la acestia. Nu suna ciudat deloc … nuuuuu!!!

Interesant este ca scrierea jocurilor de disc nu se face cu ajutorul unei modificari hardware, asa cum era cazul in trecut, ci cu ajutorul unui exploit. Ce jocuri poti primi? Titluri noi se pare, variind de la Call of Duty Advanced Warfare, Mortal Kombat X, Fifa, Drive Club, si pana la jocuri exclusive in format digital. In principiu cam ce joc doresti, aia primesti.

Conform hakerilor, acestia conecteaza PS4 la Playstation Shop, pentru a folosi un exploit care le permite sa descarce si sa incarce jocurile pe disk, semnandu-le digital ca apartinand contului tau. Exploitul are la baza functia de Account Sharing pe care o poti avea pe PS4, acestia gasind o solutie care le permite sa indeparteze anumite limitari, tot acolo aflandu-se si bresa de securitate. Spunem asta, pentru ca se pare ca este necesar un software de emulare pentru a copia jocurile, mai mult, dupa ce ai preluat PS4-ul de la Hackeri, ai pe sistem unul sau doua conturi in plus fata de cele intial activate pe consola. Practic se indeparteaza limitarile pe care Account Sharing le are, permitand ca un joc digital sa fie impartit cu un alt user fara probleme si fara limitari. In esenta s-a gasit o modalitate prin care sistemul de DRM sa fie indepartat de pe un anumit cont, permitand scrierea si transferarea de jocuri de pe un sistem pe altul.

Cat o sa se mentina acest hack? Cel mai probabil pana la urmatorul update, asta daca Sony indentifica contul cu pricina.

Articole asemanatoare

Back to top button