ReviewsRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

Cele mai bune telefoane intre 1000 si 2000 de lei! Ce sa-mi cumpar?

Care sunt cele mai bune telefoane intre 1000 si 2000 de lei? 

Este o intrebare grea, pentru ca vanzarile arata ca asta este categoria cea mai disputata in Romania, cu cele mai multe oferte, cu cea mai hard-core competitie! Vom cauta si vom analiza cele mai bune telefoane pe acest segment si speram ca la sfarsitul acestor clipuri si articole sa poti lua o decizie corecta daca vrei sa-ti cumperi un telefon nou la banii acestia! Sau un telefon second-hand bun, daca esti de parere ca poti obtine mai multa performanta in acelasi interval de pret!

Da, aceasta este continuarea topului de data trecuta, unde am prezentat telefoane de buget la 500LEI. Vom trece la telefoane pentru cei care au intre 1000 lei si 2000 lei, evident cu mici variatii, ordinea este in functie de pret, iar pretul il vom lua de pe comparatoare gen price.ro. Preturile pentru aceste produse pot varia in timp, din cauza ofertelor si a disponibilitatii pe piata din Romania. Vom selecta cele mai bune telefoane in pretul cerut. Ah, si inca ceva. Tot ca data trecuta excludem din lista telefoanele cu brand „de carton”. Gasiti explicatia in episodul 1.

Pentru a delimita cat mai bine telefoanele din lista, am urmat cateva criterii de performanta si dotari, adica am plecat de la minim 4GB RAM si minim 64GB pentru stocare. Si pentru ca in zona asta de pret sunt multe telefoane, vom mai face o delimitare si pe partea de baterie si procesor. Astfel vom alege telefonul cu cel mai bun procesor si cea mai mare baterie din gama respectiva de pret. Unde este cazul vom face si o selectie in functie de accesoriile cu care acesta vine la pachet, dar vom exclude castile, ne vom uita in principal la accesorii gen gamepad, sau altele mai speciale.

Asadar: la 1000LEI avem doua telefoane foarte interesante. Si primul din magnifica lista este Xiaomi Mi 8 Lite. La prima vedere acesta are un aspect din zilele noastre. In partea de sus a ecranului avem batranul notch, ce-i drept mai ingust decat cel de pe iphone, iar in partea de jos avem o barbie discreta. Ecranul are o diagonala mare, de 6.26 inch cu rezolutie de 2280×1080 pixeli, iar panoul este de tip IPS cu o rata de aspect de 19:9. Carcasa este realizata din sticla si aluminiu, iar pe spate avem un cititor de amprente. Tot pe spate regasim si un setup cu doua camere, una de 12MP cu f/1.9 si focalizarea PDAF si una de 5MP pentru profunzime. De performante se ocupa un Snapdragon 660 si 4GB RAM, asadar criteriul minim pentru a intra in acest top. Ca sistem de operare avem Android 8.1. Bateria are si ea o capacitate maricica, de 3350mAh, asadar va tine destul de bine 7-8 ore de utilizare, poate chiar si peste, totul depinzand de activitatea de pe telefon; daca va jucati mult, evident aceasta se va consuma mai repede. Incarcare este rapida, gratie tehnologiei Quick Charge 3.

Urmatorul din lista, in acelasi buget de 1000LEI, este ASUS ZenFone Max Pro M1. Acesta are un design fara notch, dar ecranul are o diagonala mare de 5.99 inch, cu rezolutie de 2160×1080 pixeli si panou IPS. Ecranul este 18:9, asadar pastreaza aspectul cinematic. Carcasa este realizata in intregime din metal, astfel partea din spate nu se va sparge daca il scapati pe o suprafata dura, in cel mai rau caz se va indoi. Cititorul de amprente este si el amplasat tot pe spate, ca in cazul lui Mi 8 Lite, la fel si setup-ul pentru camere, care este dual. Telefonul are o camera principala de 13MP, cea de profunzime fiind tot de 5MP. Cu ce ne surprinde acest telefon? Ei bine, are o baterie gigant de 5000mAh si totusi telefonul nu arata ca o caramida. Procesorul Snapdragon 636 este putin mai slab decat 660, insa bateria are o autonomie mai mare pe acest telefon. Per total este echilibrat si are un pret foarte bun.

Si acum avem un bonus: un telefon la un pret de sub 1000LEI, mai exact 790LEI, este vorba despre Xiaomi Mi A2. Tot in oferta la Garage, acest telefon este un best buy in acest moment, pentru categoria sa. Dar ce este atat de misto la acest model? In primul rand are performante bune, deoarece vine echipat cu un procesor Snapdragon 660, adica acelasi procesor de pe Mi 8 lite care este mai scump cu 200LEI. Stocarea este de 64GB iar memoria RAM are o capacitate de 4GB, asadar perfect pentru a juca PUBG si Fortnite, sau orice alt joc. Ecranul este ca la Zenfone Max Pro, adica de 5.99 inch cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli si un panou IPS. Pe spate are cititorul de amprente si doua camere, una de 12MP si una de 20MP. Bateria are si ea o capcitate de 3000mAh. Inca ceva foarte interesant este sistemul de operare Android 8.1 care poate fi actualizat la Android 9, telefonul fiind parte din proiectul Android One, asadar avem un Android mai slim, cu interfata stoc, care pe deasupra mai poate fi si actualizat la zi.

Sa mai aruncam o exceptie in aceasta lista, este vorba despre Moto Z2 Play. Acest telefon are un pret de 1100LEI, dar noua ne-a atras atentia un accesoriu foarte tare. In pretul afisat, telefonul vine la pachet cu un gamepad. Nu este vorba despre un gamepad obisnuit; dupa cum stiti, seria Moto Z suporta atasarea de module, iar acest gamepad este un mod pentru telefon, si se ataseaza direct pe spate. Desi telefonul vine echipat cu un ecran de 5.5 inch Full Hd si un procesor Snapdragon 626, acesta are totusi 4GB RAM si o baterie de 3000mAh. Insa acest gamepad este cel mai tare accesoriu pentru toata seria Moto Z, transformandu-l intr-un adevarat telefon de gaming.

Sa trecem la urmatorul nivel de buget. Aici am gasit la pretul de 1200LEI, telefonul Nokia 8. Acest telefon a fost multa vreme varful de gama a celor de la Nokia, pana a fost inlocuit de noua generatie, dar ca specificatii si performante acesta inca se tine bine. Fiind echipat cu un procesor Snapdragon 835, acesta poate rula orice joc sau aplicatie, fara sa se blocheze si fara drop frame-uri. Memoria RAM are o capciatate de 4GB iar pentru stocare avem 64GB. Telefonul vine cu certificare IP54 pentru protectie la apa si praf. Designul este unul care ne duce spre zona business. Pe spate ragasim doua camera de 13MP cu lentile Zeiss. Asadar acesta nu va dezamagi la capitolul foto. Bateria are si ea o capciatate de 3000mAh, iar sistemul de operare este Android 7.1.1 cu upgrade la 8.

Pentru o suma putin crescuta, adica 1250LEI, avem un alt telefon interesant, despre Xiaomi Mi Mix 2 este vorba. Acesta vine cu un ecran fara margini, designul fiind mai indraznet, camera de selfie fiind pozitionata in partea inferioara a acestuia. Desi are tot Snapdragon 835, precum  Nokia 8, acesta vine cu 6GB RAM, stocarea fiind tot de 64GB. Asadar acesta va duce si mai bine multitasking-ul. Bateria este de 3400mAh, asadar autonomia ar trebui sa fie decenta.

Si acum sa ajungem la telfonul suprem in materie de raport pret/performanta, da, este vorba despre Pocophone F1. Un telefon care a luat lumea prin suprindere, el fiind echipat cu componente de top insa cu un pret minim. La 1400 de lei, acest telefon ne aduce Snapdragon 845.  Acest procesor este inca de top, chiar daca a aparut Snapdragon 855, sunt inca putine telefoane cu aceasta echipare, iar acelea sunt scumpe in acest moment. Revenind la Pocophone F1, acesta este recunoscut ca fiind excelent pentru gaming, procesorul fiind racit cu un heatpipe mare, aspect care ajuta la mentinerea performantelor in timp. Memoria RAM are o capacitate de 6GB iar pentru stocare avem 64GB. Pe spate acesta include un set-up de doua camere, una de 12MP si una de 5MP, insa acest telfon nu exceleaza pe parte foto. Bateria are o capacitate de 4000mAh, asadar o zi de lucru lejer, insa era interesant daca puneau o baterie de 5000mAh, cum este pe ZenfoneMax Pro M1. Ecranul are o diagonala de 6.18 inch si da, are acel notch enervant. Dar per total noua ne-a placut maxim acest telefon cand l-am testat la aparitia lui in tara, anul trecut.

Mai ramanem putin pe partea de gaming, pentru ca avem si Xiaomi Black Shark la 1800LEI, dar… la 1950LEI putem cumpara un telefon cu adevarat de gaming. Este vorba despre Razer Phone. De ce este acesta cu adevarat de gaming? In primul rand are un ecran IGZO pe 120Hz, ecran care face toti banii, asta daca gasiti jocuri care sa fie nelimitate la FPS.  Procesorul este nu un Snapdragon 845, ci un Snapdragon 835, dar chiar si asa, Razer Phone se descurca bine. Procesorul este racit de un heatpipe masiv, care ajuta la mentinerea performantelor in sensiunile lungi de gaming. Memoria RAM are o capacitate de 8GB, iar pentru stocare avem 64GB. Bateria are si ea o capacitate decenta, de 4000mAh. Daca alegeti varianta de la Black Shark, va trebui sa va multumiti cu un ecran pe 60Hz, insa acesta are Snapdrgon 845, dar cu o memorie de 6GB RAM, sau la 2000LEI aveti varianta cu 128GB pentru stocare si 8GB RAM, dar deja depaseste pretul lui Razer Phone.

Pe langa cele prezentate, intre 1700LEI si 2000LEI mai gasim cateva telefoane excelente: LG V30, LG G7, Xiaomi Mii Mix 2s, Asus Zenfone 5z sau Nokia 8 Sirocco, care au toate procesoare de top, cele mai multe fiind chiar Snapdragon 845, procesorul de top al precedentei generatii, cu o exceptie in cazul ultimului care are 835.

Ar mai fi multe de introdus in aceasta lista de telefoane noi pana in 2000 de lei. Le asteptam din partea voastra in sectiunea de comentarii. Sa trecem acum la second part, adica la second hand. Evident, puteti cauta telefoanele mentionate mai sus, cu siguranta le veti gasi la la preturi si mai bune, insa iata si alte cateva recomandari, terminale pe care le-am gasit noi insine pe OLX. In jur de 1500LEI am gasit de la Apple modelul iPhone 8 iar in jur de 1800LEi gasiti iPhone 8 Plus. De la Samsung avem S8, S8 Plus si Note 8. De la Huawei am gasit P20 Pro, intre 1800 si 2000LEI. Tot in jur de 2000LEI erau si OnePlus 6 si 6T. Si gata.

Si acum probabil va intrebati de ce am acordat un spatiu atat de restrans telefoanelor SH in aceasta zona de buget. Este simplu; dupa parerea noastra, daca dispui de o suma in acest interval, merita deja sa-ti iei un telefon nou, pentru ca precedentele telefoane din gama de mijloc spre high, din 2018 gen, cu procesoare 845, au patruns in acest interval de pret. Te vor tine minim doi ani, fara mari batai de cap. Si e un lucru nou. Daca totusi vrei musai un flagship Samsung sau Apple, poti apela in banii astia la solutia second-hand, dar nu vei simti un mare plus de performanta sau fiabilitate comparat cu unul din telefoanele noi enumerate mai inainte. Sigur, decizia iti apartine, dar in cazul SH verfica atent ce povesteam in episodul anterior: garantie, provenienta, defecte etc.

Si iata si o a doua varianta de lista cu cele mai bune telefoane intre 1000 si 2000 de lei. In caz ca va intrebati de ce a fost nevoie de doua liste, raspunsul este simplu: este categoria cea mai competitiva si cea mai relevanta din punct de vedere al raportului pret-calitate pentru romani. Apoi, in tot ceea ce am scris mai sus ne-am concentrat asupra telefoanelor cu procesoare Snapdragon de la Qualcomm, cele care au sarit in ochi la prima strigare. Am decis sa impartim in doua aceasta categorie, si sa includem in aceasta a doua lista si multe dintre sugestiile voastre din comentarii. Vom vedea din nou modele pe diverse categorii de pret, de la cele mai apropiate de 1000 de lei pana la cele mai apropiate de polul de sus, de 2000 de lei, in functie de calculele de buget pe care si le face fiecare. Sigur ca exista diferente serioase de performante intre diversele zone ale acestui interval de pret, dar ceea ce ne-a interesat in primul rand este calitatea oferita pentru pretul cerut.

Pentru aceasta parte a doua am pornit de la o lista care continea nu mai putin de 30 de telefoane, insa evident nu le vom insira pe toate aici, ci vom face o selectie in functie de pret si de specificatiile pe care le ofera; unde va fi cazul vom mentiona cel mai bun telefon din gama respectiva, sau vom mentiona mai multe modele, doar daca ele merita cu adevarat. Evident, ca de obicei, am exclus brandurile no name, va rugam sa faceti diferenta intre o firma producatoare, care isi face singura telefoanele si una care doar cumpara telefonul de la o fabrica din China, si apoi isi trece numele pe carcasa si cutie. Ah, da, si dupa aceea se lauda ca a lansat un telefon nou. Cu putina rabdare si cercetare, puteti gasi pe site-uri precum Aliexpress, direct acel telefon fara branding, sau cu alt branding, dar la bani mai putini. Ca o ultima mentiune, nu uitati ca pentru a gasi cele mai bune preturi merita sa folositi comparatoarele, deoarece preturile pot varia fata de cele prezentate in acest top, datorita ofertelor si disponibilitatii in magazine. Sa incepem, zic.

Intre 950 LEI si 1050 LEI am gasit sapte telefoane notabile. Honor 10 Lite este cel mai ieftin din aceasta lista, el costand 949 LEI. Aceasta e varianta de baza, adica cu 64GB stocare si 3GB RAM, dar telefonul se gaseste si la un pret ceva mai mare cu 4 sau 6GB RAM si 128GB pentru stocare. Honor 10 Lite vine cu un ecran edge to edge care are in partea superioara un notch de tip drop, nu foarte intruziv, in comparatie cu cele normale, care ocupa o suprafata mai mare din ecran. Diagonala este de 6.21 inch iar rezolutia este de 2340 x 1080 pixeli. Bateria are o capacitate de 3400mAh iar procesorul este un Kirin 710. Sistemul de operare este Android 9. Pe spate acesta are doua camere, una de 13MP pentru poze si una de 2MP care masoara profunzimea. Putem spune ca acest telefon este unul pentru cei care nu ar da in ruptul capului 3000 de lei pe un telefon. In partea frontala mai avem si o camera selfie de 24MP, excelenta pentru cei pasionati de Instagram.

La 1000 LEI avem Honor 8X si Huawei P20 Lite, pentru a nu creea confuzie, trebuie sa va reamintim ca Honor este un sub-brand Huawei, da strategia de marketing difera, la fel si publicul tinta. Totusi, dintre cele doua vom alege Honor 8X, deoarece este mai pur si simplu mai performant. Asadar acesta are un ecran de 6.5 inch cu notch. Acest notch nu este unul foarte mare, dar nu este nici la fel de restrans precum unul de tip drop. Rezolutia ecranului este de 2340 x 1080, acesta avand o densitate suficient de mare incat imaginea sa arate bine. Sistemul de operare poate fi actualizat pana la Android 9.  De procesare se ocupa un Kirin 710, acelasi model ca pe Honor 10 Lite. Memoria RAM are 4GB iar pentru stocare avem 64GB, insa telefonul se poate gasi si in varianta cu 6GB RAM si 128GB stocare. Bateria are o capacitate de 3750mAh, asadar binisor peste medie. Pe spate avem doua camere, una de 20MP cu f/1.8 si una de 2MP pentru profunzime, iar langa camere regasim si cititorul de amprente.

La 1050 LEI avem Moto G7 Power si Samsung Galaxy M20. Decizia este destul de grea, deoarece ambele telefoane sunt dedicate persoanelor care au nevoie de multa baterie. Moto G7 Power vine echipat cu un procesor Snapdragon 632, 4GB RAM si 64GB pentru stocare. Ecranul are o diagonala de 6.2 inch cu o rezolutie de 1570 x 720, iar in partea superioara avem notch. Sistemul de operare este Android 9 iar bateria are o capacitate de 5000mAh. Pe spate acesta are doar o camera de 12MP, iar sub camera, se afla logoul Moto, care este in realitate si cititorul de amprente. Concurenta, adica Samsung Galaxy M20 are un procesor Exynos 7904, insa cu 3GB RAM si 32GB pentru stocare. Dar ecranul are o diagonala de 6.3 inch cu o rezolutie de  2340 x 1080 pixeli. In partea de sus avem un notch de tip drop. Pe spate avem doua camere, una de 13MP cu f/1.9 wide si una de 5MP ultra-wide, iar langa camere avem cititorul de amprente. M20 se gaseste si in varianta cu 4GB RAM si 64GB pentru stocare, dar la 1200LEI. Bateria are tot 5000mAh, exact ca la Moto G7 power.  Sistemul de operare este Android 8.1.  Asadar doua telefoane care se diferentiaza prin mici aspecte, insa pe parte de design si a calitatii ecranului,  Galaxy M20 castiga detasat. G7 Power, are avantaj pe parte de RAM, stocare si procesor, acum totul depinde de gustul fiecaruia.

Pe segmentul 1100 lei avem trei telefoane, insa mai sunt recomandari in acest pret si in episodul anterior. Dar… iata-le pe cele trei: Huawei Y9 2019, Xiaomi Redmi Note 7 si Samsung Galaxy A30. Aici decizia este si mai greu de luat, deoarece avem design reusit la toate si specificatii similare. Dar cel mai interesant ni se pare Xiaomi Redmi Note 7. Telefonul are protectie din sticla Gorilla Glass 5 pe ambele parti, insa cadrul este din plastic. Ecranul are o diagonala de 6.3 inch cu o rezolutie de 2340 x 1080 pixeli. Acesta are in partea de sus un notch de tip drop. Insa care este deosebirea cea mai mare fata de modelele de la Samsung si Huawei? Ei bine Redmi Note 7 are o camera de 48MP. Asadar o camera cu rezolutie foarte mare si un sensor de 1/2″. Camera este versatila si permite o multime de trucuri digitale, in plus mai are pe spate inca un senzor de 5MP pentru adancime.

Intre 1200 si 1250 lei avem nu mai putin de sase optiuni: Xiaomi Mi Max 3, Nokia 7.1, Sony Xperia XA2 Plus, Vivo y95, Honor Play si Samsung Galaxy A40. Iar dupa o scurta dezbatere, am ales Samsung Galaxy A40, in primul rand pentru ca este cel mai recent aparut. L-am ales insa evident si din motive de design si performante. A40 vine cu un ecran  Super AMOLED de 5.9 inch care are in partea superioara un notch de tip drop, foarte subtil, iar rezolutia este de 2340 x 1080 pixeli. Procesorul este un Exynos 7885, memoria RAM are o capacitate de 4GB iar pentru stocare avem 64GB. Pe spate avem doua camere, una de 16MP wide si una de 5MP ultra-wide. Imediat langa camere, acesta are si un cititor de amprente. Camera de selfie are o rezolutie de 25MP, asadar va capta multe detalii. Bateria are o capacitate de 3100mAh si suporta incarcare rapida.Intre 1300 si 1400 lei avem trei optiuni: Asus Zenfone 5, Asus Zenfone Max Pro M2 si Moto G7 Plus. Dintre cele trei am ales Zenfone Max Pro M2. Acesta este echipat cu un procesor Snapdragon 660, 6GB RAM si 64GB pentru stocare. Ecranul are o diagonala de 6.26 inch cu o rezolutie de 2280 x 1080 pixeli, iar in partea superioara are un notch, mijlociu am putea spune. Designul este elegant iar pe spate avem cititorul de amprente si doua camere. Camera principala are 12MP iar cea secundare 5MP, ea fiind folosita doar pentru profunzime.  Un alt punct forte a lui Max Pro M2 este bateria de 5000mAh, care te va tine fara probleme o zi si ceva de utilizare.

De la 1450 pana la 1550 lei avem Honor 10, Samsung Galaxy A50, Nokia 8.1 si LG V30. Dintre toate acestea ne-a fost greu sa alegem unul, asadar prin eliminare am ramas cu Samsung Galaxy A50 si LG V30. Desi LG V30 este din 2017, acesta are performante bune si un pret acceptabil pentru ceea ce ofera. Acesta are un ecran P-OLED de 6 inch cu rezolutie de 2880×1440 pixeli, fara notch. Performantele sunt oferite de un Snapdragon 835 si 4GB RAM, iar stocarea are o capacitate de 64GB.  Pe spate avem un set-up de doua camere, una de 16MP cu f/1.6 stabilizata pe 3 axe si una ultrawide de 13MP. Telefonul este recunoscut pentru capabilitatile avansate de filmare, deoarece poate filma in LOG, astfel puteti coloriza imaginea dupa bunul plac. De asemenea telefonul este certificat cu IP68 si standardul militar 810G.

De partea celalta avem Samsung Galaxy A50, care vine la randul sau cu specificatii foarte bune si un design modern. Acesta are un ecran de 6.4 inch Super AMOLED cu o rezolutie de 2340 x 1080 pixeli care are in partea superioara un notch subtil in care se afla o camera de selfie de 25MP. La putin sub 1500LEI acesta vine cu 4GB RAM si 128GB pentru stocare. Pe spate avem trei camere, una de 25MP, una de 8MP ultrawide si una de 5MP pentru profunzime. Aici nu mai avem cititor de amprente pe spate, deoarece el se afla pe partea frontala sub ecran, asa cum sta bine unui telefon in 2019. Bateria are o capacitate de 4000mAh, iar procesorul este un Exynos 9610.

La 1600 LEI avem Samsung Galaxy A9. Acesta se deosebeste de restul telefoanelor din gama sa de pret, datorita celor patru camere de pe spate. Modulul vine in urmatoare configuratie: o camera principala de 24MP wide, una de 8MP ultrawide, una de 10MP telefoto cu zoom 2x si una de 5MP pentru profunzime. Asadar avem tot ce ne trebuie intr-un singur telefon. Perfomantele sunt oferite de un Snapdragon 660 care are alaturi 6GB RAM si 128GB pentru stocare. Ecranul este de tip Super AMOLED cu o rezolutie de 2220 x 1080 pixeli si o diagonala de 6.3 inch, fara notch. Bateria are o capacitate de 3800mAh, asadar un telefon foarte echilibrat.

Pe zona 1800 LEI avem nu mai putin de patru modele, Sony Xperia 10 Plus, Xiaomi Mi9 Se, Huawei P20 si Vivo V11. Dintre toate acestea am ales Xiaomi Mi 9 SE. Acesta vine cu un Snapdragon 712, 6GB RAM si 64GB pentru stocare. Ecranul are o diagonala de 5.97 inch cu rezolutie de 2340 x 1080, care are in partea superioara un notch de tip drop. Pe spate avem un setup de trei camere, una de 48MP, una de 13MP ultrawide si una de 8MP telefoto. Bateria are o capacitate de 3000mAh, putin cam mica, dar sistemul de operare Android 9 optimizeaza bine procesele, astfel telefonul obtine o autonomie crescuta. In partea frontala sub ecran regasim si cititorul de amprente.

Si ultimul telefon care completeaza lista din prima parte a acestui clip, la zona de pret de 2000LEI este Vivo V15 Pro. Acest telefon vine echipat cu un ecran edge to edge fara notch, exact cum ar trebui sa vina si restul telefoanelor si sa se elimine complet acel breton. Camera selfie nu a disparut, ea se afla ascunsa in telefon, fiind de tip pop-up. Ecranul Super AMOLED are o diagonala de 6.39 inch cu rezolutie de 2316 x 1080 pixeli. Pe spate avem un setup de trei camere, una de 48MP, una de 8MP ultrawide si una de 5MP pentru profunzime. Procesorul este un Snapdragon 675 care are alaturi 6GB RAM si 128GB pentru stocare. Acesta nu dezamageste la capitolul baterie, ea avand o capacitate de 3700mAh. Asadar un telefon modern cu specificatii bune, la un pret bun pentru ceea ce ofera.

Telefoanele second hand nu le mai mentionam inca odata, deoarece se afla in prima parte a acestui clip si evident puteti cauta pe OLX sau alte site-uri de profil inclusiv telefoanele mentioante in top, daca doriti sa obtineti un pret chiar mai bun. Prin urmare va mai reamintim doar la ce sa fiti atenti cand alegeti un telefon la second hand: in primul rand sa nu fie foarte vechi deoarece bateria va avea de suferit. Verificati sa nu fie blocat in iCloud, daca optati pentru un iPhone. Ar fi indicat ca telefonul sa vina cu o factura de provenienta sau o dovada ca nu este furat. Verificati cu atentie ecranul si marginile, daca a avut interventii in service si nu in ultimul rand verificati sa nu fie blocat intr-o anumita retea.

Cam asta a fost lista cu cele mai bune telefoane intre 1000 si 2000 de lei in 2019 si acum cred ca putem spune ca am inchis cercul. Mult noroc daca vreti sa va luati un telefon, fie el nou sau second hand.

Daca ti-a placut acest articol, da un SUBSCRIBE canalului nostru de Youtube si un LIKE paginii noastre de Facebook!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button