PCȘtiri ITTECH

AMD anunță placa video Radeon Pro V340

Las Vegas August 2018 –  La VMworld , AMD a lansat placa video Radeon ™ Pro V340, o soluție de înaltă performanță dual-GPU Virtual Desktop Infrastructure (VDI), construită pentru a alimenta cele mai exigente sarcini de vizualizare a centrelor de date, inclusiv CAD, design, Desktop as a Service (DaaS) și randare.

Schimbările forței de muncă moderne, combinate cu explozia datelor, duc la o nevoie fără precedent pentru vizualizări de sarcini bazate pe cloud. Aproape trei sferturi (75%) din forța de muncă va fi mobile până în 2020, iar dimensiunea universului digital se va dubla la fiecare doi ani.

Procesorul Radeon Pro 340 este conceput pentru a răspunde acestor cerințe de întreprindere în evoluție. Bazat pe arhitectura avansată AMD „Vega”, este prima soluție VDI echipată cu 32 GB de memorie ultra-rapidă, de a doua generație cu lățime de bandă extinsă, oferind performanțe extreme și o densitate ridicată a utilizatorilor pentru medii virtualizate.

Radeon Pro V340 oferă o serie de caracteristici și tehnologii avansate, printre care:

  •     Densitatea superioară de utilizatori: Suportă până la 32 de mașini virtuale de 1GB, cu până la 33% mai mult decât soluțiile competiție
  •     Motorul Encode integrat: capacitatea de a comprima fluxuri video independente atât în ​​format H.264, cât și în format H.265. Oferă utilizatorilor de design și de producție, calitatea video pe care o așteaptă, în timp ce oferă posibilitatea managerilor de IT să elimine blocajele CPU.
  •     Buffer Ultra-Fast Frame: Codul de corectare a erorilor (ECC) Memoria și eficiența energetică mai bună decât soluțiile concurenței permit aplicațiilor de paginare să ruleze incredibil de rapid.

Placa video este activată de tehnologia AMD MxGPU, singura soluție hardware GPU de virtualizare bazată pe standardul de industrie tehnologic SR-IOV (Single Root I / O Virtualization). Combinând tehnologii software și hardware care furnizează grafică virtualizată pentru cloud-ul modern, AMD MxGPU oferă performanțe rapide și previzibile, cu cea mai mare densitate de utilizare a industriei, fără a necesita taxe de licență pentru utilizatorii finali.

Radeon Pro V340 este așteptat să fie disponibil în Q4 2018 de la furnizorii de sisteme de vârf. Puteți da clic aici pentru a afla mai multe și pentru alte elemente suplimentare, inclusiv imaginile produselor, puteți da clic aici. Dacă aveți întrebări nu ezitați să mi le adresați.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button