RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Apple renunta la incarcatorul AirPower din cauza calitatii

Lansarea produsului este amanata pentru urmatorul an

Apple avea in plan lansarea unui incarcator wireless numit AirPower, pentru dispozitivele lor compatibile. Din pacate, produsul a fost eliminat deoarece nu indeplinea cerintele si standardul de calitate al producatorului. In mod evident, produsul era destinat fanilor intregului ecosistem. Cine dorea sa-si incarce wireless mai multe dispozitive Apple compatibile, era nevoit sa apeleze la o solutie 3rd party certificata Qi.

Daca ma intrebati personal, ma gandesc la posibila incompatibilitate intre versiunea respinsa de AirPower si standardul de incarcare nou suportat de viitorul cip A14 Bionic. De ce este important acest aspect? Un procent foarte mare din dispozitivele portabile vor integra la interior cipul respectiv. Vestea a fost confirmata pe Twitter de catre utilizatorul Jioriku, o sursa care s-a dovedit a fi de incredere si in trecut.

Nu am aflat inca data oficiala de lansare a produsului si nici utilizatorul nu a confirmat in postul sau. Alt zvon ar sugera prezenta unor magneti dedicati incarcarii wireless pe urmatoarea generatie de iPhone. Pretul cerut de Apple pentru incarcator, s-ar apropia foarte mult de 250 dolari. Apple nu a devenit prima companie care valoreaza doua trilioane de dolari, doar pentru ca se comporta frumos cu fanii. Voua cum vi se pare vestea?

Sursa.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button