RSS PaginaDeMediaTelefoane

Noi zvonuri despre iPhone SE 2…X?

iPhone SE a fost lansat în primăvara lui 2016 și de atunci nu a mai avut parte de niciun upgrade în afara celui de anul trecut, care a vizat mărirea spațiului de stocare internă de la 16 sau 64 GB, la versiuni de 32, respectiv 128 GB. Iată că acum Apple s-ar putea să lanseze un nou iPhone SE…cu X în coadă

Internetul este plin de zvonuri referitoare la noul iPhone SE 2, succesorul terminalului care s-a bucurat de atât de mult succes datorită prețului accesibil și a specificațiilor de top. Deși Apple păstrează secrete detaliile legate de specificațiile sau design-ul noului iPhone, analiștii încearcă să intuiască intențiile pe care gigantul din Cupertino le are, astfel că în momentul de față există mai multe păreri referitoare la ce va însuma noul device.

O variantă îl caracterizează pe SE 2 ca fiind doar o reîmprospătare a platformei predecesorului său, păstrând în același timp design-ul acestuia din urmă. Asta înseamnă că ne putem aștepta la o cameră foto mai bună, care va include stabilizare optică și un upgrade de la bătrânul procesor A9 la mai noul A11, regăsit și pe iPhone 8. În același timp, tehnologiile precum 3D Touch sau încărcarea wireless nu vor fi implementate pe acest terminal datorită gamei de buget scăzut în care se încadrează.

Prezența mufei 3,5 mm Jack pe a doua iterație a lui iPhone SE rămâne în continuare una dintre cele mai mari controverse referitoare la acest smartphone, dar dacă e să ne luăm după direcția în care Apple a mers în ultimii ani, cât și după o sursă din Japonia, carcasa lui SE 2 nu include acest conector.

Cealaltă variantă îl prezintă pe iPhone SE 2 ca fiind, de fapt, un alt iPhone X; un terminal cu un ecran de 4,7 inch dotat cu breton și mărginit de rame subțiri, încadrat în aceeași carcasă deja consacrată și căruia, bineînțeles, îi lipsește butonul home.

Nu este clar dacă această nouă versiune de iPhone X este telefonul pe care toată lumea îl așteaptă și despre care se tot vorbește, astfel că nu trebuie exclusă posibilitatea lansării a două variante de iPhone SE (cea ,,clasică” și cea cu X în coadă).

Conform unor surse de știri din China, mult-așteptatul terminal produs de Apple va fi lansat în luna iulie și va avea același preț de lansare de 399$ pe care l-a avut și predecesorului său de acum doi ani.

Rămâne să vedem dacă măcar o parte din zvonurile care bântuie internetul în momentul de față se vor adeveri. Până atunci însă, spuneți-ne: ce așteptări aveți voi de la iPhone SE 2?

Copyright imagine

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button