TECH

A venit, în sfârșit, vremea să aflăm despre LG G7 ThinQ din surse oficiale

Noul LG G7 ThinQ vine cu difuzor Boombox și DTS:X – un bas mai puternic, sunet 3D Surround și clar, prin difuzorul intern sau căștile audio. LG vrea să ofere prin acest telefon o experiență audio de înaltă fidelitate.

După nenumăratele zvonuri pe piață despre noul smartphone LG G7 ThinQ, iată că producătorul a prezentat oficial detaliile despre acest telefon. Se pare că va fi un smartphone premium, dedicat în primul rând utilizatorilor care preferă să vizioneze filme sau să asculte muzică pe telefon. De ce spunem asta? Pentru că unul dintre puctele forte se referă la calitatea audio, descrisă ca fiind excepțională – disponibil în premieră pe modelul LG G7 ThinQ, difuzorul Boombox Speaker crește cu peste 6 dB nivelul sonor de bază, oferind, totodată, de două ori mai mult bas.

Preferința pentru a folosi smartphone-ul tot mai mult în viața de zi cu zi i-a motivat pe cei de la LG să dezvolte acest nou model care să acopere nevoile celor care vor un sunet de calitate ireproșabilă atunci când, de exemplu, ascultă muzică în aer liber sau în spații publice.

Astfel, inginerii de sunet de la LG au găsit un nou mod de a folosi spațiul intern al smartphone-ului pe post de cameră de rezonanță, amplificând de mai mult de zece ori sunetul față de un smartphone tipic. Prin Boombox Speaker, LG G7 ThinQ poate genera un sunet impresionant, precum cel al unui difuzor “boombox”, fără a mai fi necesare difuzoare externe. Plasat pe o cutie sau suprafață solidă, LG G7 ThinQ își foloseșțe camera de rezonanță ca pe un woofer, amplificând și mai mult efectul de bas.

LG G7 ThinQ este primul smartphone ce oferă sunet DTS:X 3D Surround, furnizând o performanță de până la 7.1 canale, fără a fi nevoie de căști audio premium scumpe. Spre deosebire de alte tehnologii stereofonice, capabile să ofere sunet de înaltă calitate doar pentru anumite tipuri de muzică, DTS:X suportă orice tip de conținut, creând o senzație de spațiu ce face experiența auditivă și mai captivantă.

Noul model de smartphone cu care LG vrea să impresioneze piața, dispune de un convertor audio Hi-Fi Quad DAC ce poate livra un sunet de calitate pentru audiofilii care folosesc căști premium cu impedanță mare. Hi-Fi Quad DAC înglobează patru convertoare de la digital la analogic într-un singur microchip de sunet, coborând rata totală de distorsiune armonică (total harmonic distortion – THD) la 0,0002%, pentru o reproducere extrem de fidelă a sunetului. LG G7 ThinQ suportă și formatul audio Master Quality Authenticated (MQA), ce oferă o calitate hi-res a sunetului într-un fișier cu dimensiuni mici.

Având în vedere că doar aceste detalii au fost anunțate oficial de LG, presupunem că această caracteristică audio va fi diferențiatorul categoric față de concurență. Așteptăm cu interes să vedem cu ce ne mai surpride LG G7 ThinQ și când va fi lansat.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button