PC

Lansari pe gaming de la Lenovo: noi desktop-uri si un monitor!

Lenovo au lansat noi desktop-uri si un monitor de gaming la Gamescom 2017.

Desktop-urile Lenovo Legion Tower Y920, Y720 si Y520 si monitorul de gaming din aceeasi serie Y25f si-au facut aparitia la expozitia Gamescom. Toate aceste desktop-uri sunt VR-ready si vin personalizate pentru fiecare tip de jucator, fie el hardcore, casual sau nou venit in universul PC gaming.

Legion Y920 Tower este primul si cel mai performant model din seria Lenovo Legion. Acesta are integrat un procesor Intel Core i7-7700k din generatia a saptea si o placa video NVIDIA Geforce GTX 1080 8GB. Jucatorii vor putea opta si pentru module de memorie VENGEANCE LPX DDR4 de 32GB de la CORSAIR, si un sistem de racire cu lichid Asetek integrat.

Versiunea mai modesta a primului model este Lenovo Legion Y720. In comparatie cu modelul anterior, acesta ofera o placa  video NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB. In ceea ce priveste procesorul, el ramane acelasi.

Ultimul dar nu cel din urma de pe lista din aceasta gama este Lenovo Y520 Tower, ce ofera o alternativa pentru cei care vor sa treca de la consola la PC. Acest desktop foloseste placa video NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU si procesorul Intel Core i7 mentionat anterior. Pentru acest model nu prea exista posibilitati de upgrade, dar chiar si asa, el prezinta specificatii destul de bune.

 

Monitorul Lenovo Legion Y25f completeaza setul cu un display FHD de 24.5 inch, cu capabilitati HDR si o rata de refresh de 144Hz. Timpul lui de raspuns este de o milisecunda.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button