TECH

6 ingrediente naturale pentru curatenia de primavara

Sarea este un aliat valoros pentru curățenia în casă. Puteți folosi sarea pentru a șterge partea de jos a vaselor arse. Trebuie să scapati de petele de cafea? Amestecati 3 linguri de sare cu apă și puneti amestecul pe foc. Pentru a dezinfecta conductele de scurgere, puteți turna, apă clocotită cu sare și oțet. Sarea absoarbe umezeala: pune un pumn de sare în adidași , va lupta impotriva mirosurilor neplacute.

Pentru a prepara un detergent practic și ecologic se amestecă apă caldă și oțet alb: puteți adăuga la amestec si o lingura de bicarbonat de sodiu. Transferati-l într-un recipient de pulverizare pentru a fi utilizat pe aragaz , cabina de duș, faianta. Otetul degreseaza si scoate mirosurile: excelent pentru frigider, masina de spalat si masina de spalat vase. Este de asemenea util pentru spălarea pardoselilor, dar este de evitat pe marmura. Preparati o soluție de apă caldă și oțet: va va ajuta să curătați tacâmurile vechi și sa scoateti calcarul de pe duș . Ați încercat vreodată să utilizați oțet în loc de balsam? Contrar a ceea ce se crede, hainele nu vor mirosi: puneti doar o jumătate de pahar în rezervor . Pentru o curățare eficientă, ieftina și ușoara folositi bicarbonat de sodiu. Îl puteți folosi cu ajutorul unui burete sau, in functie de suprafata, cu o o periuță de dinți.

Coaja de lamaie va va ajuta la eliminarea depunerilor de calcar. Lasati o jumatate de lamaie in frigider: va absorbi mirosurile. Pentru a curăța cuptorul, frecati o jumatate de lamaie pe pereți, apoi porniți la 180 ° C. Dupa 20 de minute stergeti murdaria cu un burete.

Apa oxigenata este o modalitate ieftină și ecologică pentru a curăța baia . Puteți folosi, de asemenea, apa oxigenata pentru îndepărtarea petelor de vin și de sânge. Nu inainte insa de a testa materialul.

Avand proprietăți antibacteriene natural, uleiurile esențiale dau un parfum special casei dumneavoastra. In amestecurile cu apa, otet sau bicarbonat, puneti si cateva picaturi de ulei esential.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button