GamingPC&ConsolesȘtiri IT

50 de jocuri pe Steam la prețul de 50 de lire

Green Man Gaming are acum o promoție de caritate care conține 50 de jocuri de Steam pentru 50 lire. Și nu sunt niște jocuri obscure despre care nu ai auzit niciodată. Există câteva titluri excelente, dintre care multe, fără îndoială, nu ați reușit să le luați sau să le jucați încă. GMG spune că prețul total recomandat pentru toate jocurile ajunge până la 867 lire, ceea ce înseamnă că economisiți aproximativ 817 lire. Este vorba de GamesAid Charity Bundle 2018, și o puteți accesa din link-ul de mai jos.

Marea întrebare este ce jocuri primiți, așa că haideți să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai importante. Rage 2 sosind anul viitor, ne bucură să vedem primul Rage în acest pachet. Fanii Metal Gear primesc două jocuri distincte, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (plus Ground Zeroes) și Metal Gear Rising: Revengeance.

Fanii super-eroilor DC vor aprecia Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, Batman: Arkham Asylum și LEGO Batman: The Videogame. Fanii Warhammer se pot bucura de jocul Warhammer: End Times – Vermintide. Și oricine dorește să-l ucidă în mod repetat pe Dracula ar putea dori să-i dea lui Castlevania: Lords of the Shadow și succesorului său o șansă.

De asemenea, sunt incluse și numeroase jocuri indie aclamate, cum ar fi This War of Mine, Human Fall Flat, The Flame in the Flood, Serial Cleaner și Manual Samuel. Pachetul mai conține de asemenea și un joc misterios. Puteți vedea lista completă pe pagina GamesAid 50 Game Charity Bundle 2018 din link-ul de mai jos.

În ceea ce privește locul în care vor fi dirijați banii, GamesAid este o organizație de caritate din Marea Britanie, înființată de oameni din industria jocurilor video. GamesAid direcționează bani către o serie de organizații de caritate mici din Marea Britanie care ajută copiii cu handicap sau dezavantajați. Puteți citi mai multe despre ei aici.

Deci, dacă oricare dintre aceste jocuri vi se par interesante și doriți să contribuiți cu bani la o cauză bună, grăbiți-vă să prindeți promoția înainte ca codurile să se termine.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button