TECH

5 tips&tricks pentru filmarea pe Iphone

Funcția „Face Detection” va face automat focusul, dar daca selectați cu degetul o anumita persoana sau un anumit loc, imaginea va fi mult mai clara.

Pentru o imagine mai stabilă și pentru fixarea incadraturii, atingeți ecranul și tineti apasat (AE/AF). Aplicatia Horizon (€ 1,79), va poate ajuta să filmati în orice conditii.

În funcție de locație, imaginea poate fi întunecată în ciuda blițului. Pentru a clarifica imaginea, apăsați pe ecran pe partea cea mai întunecată a filmarii.

Pentru a face cele mai amuzante videoclipuri, aveti mii de aplicații disponibile in App Store: Spark Camera (1,79 €) vă permite să adăugați filtre și muzică, StoreHouse(gratuit) vă permite să combinați fotografii, video si text, iar 8mm pentru iPad (1.79 €) da filmuletelor voastre un parfum de epocă.

Odată filmat, video-ul poate fi montat. Cel mai la indemana pentru filmarile pe IPad si pe iPhone este iMovie. Apoi, pentru a-l transfera aveti la indemana Airdrop. Fără a fi nevoie de o rețea WiFi, pur și simplu trecând de jos in sus peste ecran cu degetul, selectați Airdrop si împărtășiti filmuletul cu dispozitivele iOS apropiere. Apoi, bucurați-vă de rezultat cu AirPlay care vă permite să va difuzati capodopera pe un ecran HD prin Apple TV.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button