TECH

5 tips&tricks pentru filmarea pe Iphone

Funcția „Face Detection” va face automat focusul, dar daca selectați cu degetul o anumita persoana sau un anumit loc, imaginea va fi mult mai clara.

Pentru o imagine mai stabilă și pentru fixarea incadraturii, atingeți ecranul și tineti apasat (AE/AF). Aplicatia Horizon (€ 1,79), va poate ajuta să filmati în orice conditii.

În funcție de locație, imaginea poate fi întunecată în ciuda blițului. Pentru a clarifica imaginea, apăsați pe ecran pe partea cea mai întunecată a filmarii.

Pentru a face cele mai amuzante videoclipuri, aveti mii de aplicații disponibile in App Store: Spark Camera (1,79 €) vă permite să adăugați filtre și muzică, StoreHouse(gratuit) vă permite să combinați fotografii, video si text, iar 8mm pentru iPad (1.79 €) da filmuletelor voastre un parfum de epocă.

Odată filmat, video-ul poate fi montat. Cel mai la indemana pentru filmarile pe IPad si pe iPhone este iMovie. Apoi, pentru a-l transfera aveti la indemana Airdrop. Fără a fi nevoie de o rețea WiFi, pur și simplu trecând de jos in sus peste ecran cu degetul, selectați Airdrop si împărtășiti filmuletul cu dispozitivele iOS apropiere. Apoi, bucurați-vă de rezultat cu AirPlay care vă permite să va difuzati capodopera pe un ecran HD prin Apple TV.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button