Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

5.000 de euro amenda pentru Meet Your Maker

/
/
/
/
image
img

Meet Your Maker, o echipa profesionista de League of Legends, a primit o amenda de 5.000 de euro dupa ce managerul grupului, Sebastian „Falli” Rotterdam”, a proferat amenintari la adresa mamei unui jucator.

Sebastian si-a cerut ulterior scuze ca si-a dorit ca mama lui Marcin „Kori” Wolski sa-si piarda casa din cauza banilor. Riot Games a postat un anunt in care a prezentat rezultatele propriei investigatii. Pozitia studioului este clara: ambele tabere – atat Kori, cat si echipa – sunt vinovate. Kori a fost acuzat ca a incalcat atat contractul, cat si datoria fata de propria sa echipa, iar Meet Your Maker a fost acuzata ca a tolerat comportamentul managemerului sau, care a i-a pus gand rau mamei lui Kori. In consecinta, echipa a primit o amenda de 5.000 de euro, iar accesul lui Rotterdam, care nu mai este managerul echipei, la competitia LCS a fost revocat pe termen nedefinit. Cu toate acestea, echipa va putea concura in competitia mai sus amintita.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar