MORE

4G este vechi si nasol, asa ca Samsung pregateste 5G

Samsung, impreuna cu operatorul sud-coreean de telefonie SK Telekom vor prezenta, la Mobile World Congress, un nou sistem detransfer wireless de date, sistem care poate atinge viteza de… 7,55 Gbps! Cele doua companii, care in octombrie 2014 au semnat un acord de cercetare si dezvoltare pentru tehnologia 5G wireless, vor face un tur de forta in fata publicului care va lua parte, incepand din 2 martie, la cel mai mare eveniment anual din industria telecomunicatiilor mobile.

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. DA! Hai sa fim Samsung si sa implementam inca odata o tehnologie INUTILA in marea parte a lumii! Poate in Asia sa fie folosita, in Europa/SUA nici gand in urmatorii ani! Dar da, super SAMSUNG, inca un ‘feature’ inutil 🙂

  2. Daca s-ar fi gandit asa de la inceputuri, inca traiam in caverne . Fiecare inventie pare inutila pana o pui in practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button