GamingRSS PaginaDeMedia

4A Games, cei din spatele seriei Metro, lucrează la un IP nou

4A Games și-a clădit o reputație solidă grație trilogiei Metro. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să se aventureze și pe tărâmuri străine, cu sau fără metrouri sau peisaje postapocaliptice. Chiar dacă ar urma să mai avem parte de încă un Metro, studioul este pe cale să înceapă lucrul la un IP cu totul nou, întrucât a început recrutările pentru șase poziții specifice: trei pentru rolul de artist și trei pentru rolul de designer.

4A Games știe ce să caute pentru început

Acestea nu vin însoțite de descrieri pasionale care debordează de entuziasm și de cuvinte sofisticate, căci 4A Games a ales o abordare promptă și bine delimitată. Cele șase poziții sunt:

  • Senior Game Designer
  • Technical Designer
  • Lead Game Systems Designer
  • Senior Technical Artist
  • Environment Concept Artist
  •  Creatures Concept Artist.

Un IP nou implică o sumedenie de teme de gândire și de perspective, la fel cum nici procesul nu este prea ușor de început, dar vorbim despre un nume solid în industria gaming-ului. Personal, mi se pare interesant și avantajos faptul că 4A Games a decis să-și extindă repertoriul cu lumi noi, aducându-ne în spațiul virtual o gură de aer proaspăt, proabil lipsit de radioactivitatea Moscovei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button