MORE

40 de minute de gameplay pentru Just Cause 3

Just Cause 3 nu este nici pe departe unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, totusi, seria are un numar de fani care asteapta cu sufletul la gura, dovada ca materialele promotionale continua sa curga.

Intai am avut un concurs, iar acum 40 si ceva de minute de gameplay pentru joc, in 60 de cadre pe secunda, in 1080p… imagini care vin de pe varianta de PC a jocului, nu de pe console, portretizand natura debordanta si ciudata a titlului.

Just Cause 3 prezinta o insula „mititica”, de doar 644 de kilometri patrati undeva in marea Mediterana, pe o insula numita Medici, unde protagonistul nostru, Rico Rodriguez, trebuie sa il indeparteze de la putere pe generalul /dictatorul Di Ravello.

Avand in vedere ca discutam de o lume open world. Just Cause 3 iti da destul de facut pe teritoriul insulei, dupa cum releva si clipul de mai sus, lumea dezvoltata in jurul personajului principal, acesta avand de explorat atat locatii urbane, dar si fauna insulei.

Anders Bodbacka, Avalanche Studio technical designer a declarat despre joc ca studioul a pus la dispozitie o serie de gadgeturi si unelte menite sa ajute jucatorul in periplul sau pe teritoriul insulei, acesta adaugand:

„Ne-am dorit ca distrugerea sa tina mai mult de fizica si sa fie distractiva precum o cutie cu jucarii care poate fi folosita drept o parte componenta a gameplay-ului. In afara faptului ca ele arata bine si explodeaza, daca le dozezi cum trebuie le poti folosi in scop defensiv sau sub forma unei cascade distructive controlate care poate nimici o baza intreaga. Inainte, acest lucru nu era posibil, dar acum tehnologia ne permite acest lucru.”

[Polygon]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close