Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

40 de minute de gameplay din Shadow of War

/
/
/

Cine încă nu s-a săturat de secvențe de gameplay din Shadow of War are acum parte de o prezentare detaliată a jocului, făcută de către producătorii săi.

Studioul Monolith a realizat un stream pe Twitch de aproape 40 de minute, în care a oferit oferit detalii ample despre ce abilități are acum la dispoziție personajul principal și modul în care funcționează noile mecanici introduse în joc.

Shadow of War este cel mai nou joc din franciza Middle Earth, iar tangența sa cu povestea canonică a lui Lord of the Rings este mai firavă ca cea a prezenței elfilor la lupta din Helm’s Deep din filmul The Two Towers. În loc să fie o copie jalnică de Assassin’s Creed, de care a fost atașat un sistem genial de generare a unor inamici personalizați, de data aceasta vom avea parte de un titlu de acțiune cu o componentă strategică ceva mai pronunțată și mai puțină repetiție iritantă.

Jocul va fi lansat în ziua de 10 octombrie, atât pe PC cât și pe console.

[Twitch]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar