Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

3Doodler 2.0, creionul pentru desen in relief, la reducere pe Kickstarter

/
/
/
/
image

3Doodler, creionul pentru desen in relief, a fost imbunatatit. In primul rand, este mai mic, mai subtire si mai usor fata de anteriorul. Are dimensiunile unui marker si cantareste 50 de grame, fiind la jumatate fata de prima versiune. Are doua butoane pentru accelerarea vitezei cu care curge plasticul prin varf si acum poti folosi dublu-clickul pentru a desena continuu, fara sa fii nevoit sa tii un buton apasat.

Modelul foloseste un nou tip de plastic, denumit „flexy”. Cei de la WobbleWorks, creatorii creionului-imprimanta, si-au dorit sa realizeze un gadget mai ergonomic, mai putin galagios fata de prima generatie si mult mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. De altfel, creionul-imprimanta realizat din aluminiu este dotat cu o baterie portabila denumita JetPack care ofera o autonomie de 2-3 ore. Noul 3Doodler, modelul 2.0, isi va face debutul pe Kickstarter intr-o campanie care va dura 20 de zile, in care il poti comanda. Primele 100 de gadget-uri vor costa doar 50 de dolari si vor trimise destinatarilor in termen de o luna. Urmatoarele creioane-imprimante care se vor vinde vor costa 85 de dolari si vor ajunga la destinatiile lor in aprilie. Dupa sfarsitul campaniei, 3Doodler va costa 99 de dolari.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar