PC&Consoles

3DMark Time Spy Extreme este pe drum

Dacă aveți în acest moment un PC de care sunteți convinși că funcționează de minune în orice, de săptămâna viitoare veți avea un nou etalon pentru a măsura performanța.

Futuremark anunță că Time Spy va primi o variantă Extreme, un test care va rula ca standard la rezoluția 4K și se va folosi din plin de DirectX 12. Testul a fost realizat în colaborare cu AMD, Intel și Nvidia și este menit să streseze PC-urile moderne de gaming ce sunt echipate cu suficient hardware încât să treacă cu floare la ureche varianta normală a testului Time Spy.

Time Spy Extrem ar fi optimizat pentru a putea folosi opt nuclee sau chiar mai multe, punând în același timp o sarcină de trei ori mai mare asupra procesorului față de ediția standard.

Noul test va fi disponibil în ziua de  11 octombrie. Așa că vă puteți aștepta să apară noi teste pe internet cu procesoare și în special cu plăcile grafice din ultima vreme, în care veți putea vedea exact care este cea mai performantă… în acest test. Nu de alta, dar se întâmplă adesea ca testele 3DMark să nu reflecte cu exactitate realitate, dar măcar oferă o aproximare utilă.

Deocamdată 3DMark nu pare să să grăbească să creeze și o variantă care să se folosească de Vulkan, din moment ce n-a oferit suport pentru OpenGL decât pe mobile.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button