Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

3DMark 2016 are un test pentru VR. Un beta este disponibil acum

/
/
/
img

Daca nu aveti un sistem de realitate virtuala la indemana, dar sunteti curiosi cat de bine ar putea rula PC-ul vostru un joc in VR, aveti acum raspunsul de la 3DMark.

Editia din 2016 a testului, cea care vine cu un test de DirectX 12, include si unul pentru realitate virtuala, care poate fi accesat chiar acum, in faza sa beta.

Pentru a putea accesa aceasta componenta, va trebui sa descarcati varianta curenta a 3DMark de pe Steam, sa umblati la Proprietati, acolo sa cautati Beta, sa scrieti codul „HappyHolidays” fara ghilimele si sa selectat de acolo „2016 UI &VRMark Preview”.

Apoi, veti gasi la DLC optiunea de-a adauga aceasta componenta de VR. Nu este un test direct, in sensul ca nu veti primi un scor la final, dar 3DMark va reda o scena in VR. Daca aveti o pereche de ochelari de realitate virtuala, veti putea vedea scena asa cum trebuie, daca nu, doar veti vedea pe monitor doua imagini.

Cert este ca va puteti da macar seama cat de bine functioneaza PC-ul vostru cu o scena redata in VR. Veti sti clar daca merita pentru voi sa luati un Oculus Rift, sau ceva similar, sau daca mai intai ar fi bine sa faceti un upgrade la PC.

[Videocardz]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar