MORE

3DM nu va mai lansa crack-uri noi

Pirateria s-ar putea diminua putin pe parcursul urmatorului an, grupul de crackeri 3DM anuntand ca nu vor mai lansa o varianta fara protectie a vreunui joc nou pentru un an de zile.

Anuntul a fost facut de Bird Sister, lidera grupului. Aceasta a declarat ca din noul an chinezesc, cel care incepe astazi, 3DM nu va mai lansa nici o varianta piratata a vreunui joc, pentru a testa care va fi efectul asupra vanzarilor de jocuri.

3DM se afla acum in mijlocul unui efort de a indeparta sistemul de protectie Denuvo din Just Cause 3. Incercarea initiala a esuat, Denuvo devenind cu timpul din ce in ce mai greu de spart. Grupul totusi nu a renuntatera la ideea de a face un crack pentru joc, in special acum ca este folosit si de Rise of the Tomb Raider.

Dar din moment ce 3DM a decis sa iasa la pensie pentru un an, si sa nu mai faca nici un crack, atunci altcineva va trebui sa se ia la tranta cu Denuvo. Cat despre ce efect va avea decizia aceasta asupra vanzarilor, asta ramane de vazut. Nu e de parca ar fi putine grupuri de crackeri pe internet.

Totusi, ar trebui sa vedem un rezultat in curand, cel putin in cazul lui Just Cause 3, care in continuare are un DRM impenetrabil. CEO-ul din Europa al Square-Enix parea destul de bucuros de vanzarile de pana acum.

[Torretnfreak]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button