GamingPC&ConsolesȘtiri IT

3D Realms anunță Wrath, un joc bazat pe Quake

Din categoria: „Bun venit în 1996, bucurați-vă de simplitatea acestor vremuri cât mai durează”, pe lângă lansarea lui Diablo pe GOG avem parte săptămâna aceasta și de anunțul lui Wrath Aeon of Ruin.

Și ce este Wrath Aeon of Ruin? Un nou FPS creat în colaborare între 3D Realms, KillPixel și 1C Company, cu binecuvântarea lui Levelord în persoană. Nu doar asta, dar pe lângă faptul că jocul arată de parcă ar fi fost făcut să semene cu Quake 1, chiar este bazat pe motorul grafic al lui Quake 1.

Esența jocului este că veți explora 3 lumi diferite cu 15 nivele interconectate masive, pline cu suficienți inamici încât să vă simțiți de parcă nu există niciodată suficientă muniție. Aveți la dispoziție 9 arme diferite, fiecare cu moduri alternative de foc, veți găsi artefacte misterioase și veți putea dezmembra alți jucători în modul de multiplayer. Are până și un mod cooperativ, disponibil atât prin internet, cât și prin LAN. Regretabil, nu pare să aibă split-screen. Dar are suport pentru modificări.

Wrath are și o poveste. Ceva despre un rătăcitor pe o mare fără vârstă, paznici ai unei lumi străvechi și alte lucruri pe care probabil le veți băga în seamă doar când v-ați rătăcit atât de tare într-un nivel încât ați omorât fiecare inamic și găsit fiecare secret, dar tot n-ați găsit ieșirea.

Jocul va fi disponibil în vara acestui an.

[RPG Codex]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button