MORE

3DMark pentru DirectX 12 se apropie

In momentul actual, daca vreti sa testati performanta sistemului vostru sub DirectX 12 veti avea nevoie de un joc precum Ashes of the Singularity, deoarece un benchmark total inca nu exista, dar unul este pe drum, editia de anul viitor a lui 3DMark.

Va fi vorba de un test complet, nu doar de unul care sa masoare numarul de Draw Calls. 3DMark 2016 a fost prezentat la GOC 2015, care s-a petrecut saptamana trecuta in Wuhan, China, un eveniment dedicat overclocking-ului si jocurilor.

Noul 3DMark va fi compus dintr-un test pentru procesor si doua pentru placa video. Unul dintre ele, cel care a fost prezentat pe scena si din care puteti vedea clipul de mai jos, se numeste Time Spy. Testul plimba camera printr-un muzeu foarte detaliat, in care puteti vedea lucruri amuzante, cum ar fi o varianta in miniatura a lui 3DMark 2013, sau cel putin o secventa a sa. 

O data de lansare exacta pentru noul 3DMark nu a fost anuntata, dar se asteapta sa fie disponibil spre jumatatea anului viitor. Pana atunci, daca vreti sa va testati puterea procesare sub DirectX 12, va puteti folosi de Ashes of the Singularity si cam atat. Sigur, Fable Legends are un test propriu pentru DirectX 12, dar nu face absolut nimic sub DirectX 12, din moment ce prezinta aproape zero scalare cu numarul de nuclee ale procesorului. In mod paradoxa, Fable Legends este jocul la care lucreaza Microsoft, compania care produce DirectX 12.

[Videocardz]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close