MORE

WhatsApp blocheaza link-urile de Telegram in versiunea de Android

WhatsApp in acest moment este cel mai popular serviciu de mesagerie alternativ din lume, iar dupa achizitia de catre Facebook acesta a crescut din ce in ce mai mare, in acest moment fiind aproape de un miliard de utilizatori. Din nefericire, WhatsApp are o problema cu felul in care este folosit serviciul, mai ales cand trimiti link-uri de la competitori si in special daca acestea vin de la competitori.

In acest moment WhatsApp blocheaza orice link al carui domeniu este Telegram, care intamplator este si un serviciu competitor, in mod selectiv cel putin, doar versiunea de Android fiind afectata de acest „mic bug”.

Telegram Messenger a prins destul de multa tractiune in ultima vreme, mai mult, are un sistem de protejare a informatiilor mult mai bine pus la punct, utilizatorii simtindu-se in siguranta intr-un fel sau altul. Pe langa asta, realizatorii au constat o recompensa gata pentru cei care gasesc brese de securitate in codul aplicatiei, asa ca toata lumea ajuta. Lucru care in cazul WhatsApp nu prea se intampla. Totusi, daca doresti sa trimiti linkuri de Telegram pe WhatsApp, este imposibil in acest moment.

Mai grav, este ca WhatsApp a impus aceasta limitare programului, fiind gasit in codul sursa a aplicatiei linia care dicteaza ca link-urile de Telegram sa fie blocate din start de catre app.

WhatsApp

[AndroidPolice]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button