MORE

WordsEye – Aplicatia care iti picteaza o imagine din cuvinte

In ziua de astazi a fi considerat artist este destul de usor. Iti trebuie o tastatura si un limbaj de programare pe care sa il stapanesti temeinic si totul este posibil. Inclusiv sa pictezi o imagine din cuvinte. Lucru pe care aplicatia WordsEye si-a propus si a resusit sa o faca, punand utilizatorul in postura de creator si programul pe post de pensula iscusita.

WordsEye propune un mod extrem de nou de abordare a artei, utilizatorul putand sa realizeze o imagine in forma text, in cele mai mici detalii, atata timp cat aplicatia recunoaste obiectul, textul fiind interpretat intr-o imagine. Daca faci o treaba buna si detaliezi culoarea pielii, imaginea de fundal si restul ansamblului completandu-se sub ochii tai.

Este un program extrem de interesant, putand chiar avea ceva aplicatii in domeniul pre-scolar, poate chiar in primii ani de scoala, copilul avand posibilitatea de a pune pe tableta cuvinte care sa prinda viata sub ochii sai.

Din nefericire cei interesati pot doar sa astepte sa fie selectati, sau nu, in primul val de beta trial, dar compania a anuntat ca urmeaza sa dezvolte o varianta pentru iOS si Android in viitorul apropiat, asa ca … cine are noroc poate sa realizeze o vaca pufosa mov din fildes de exemplu.

[WordsEye]

Related Articles

Back to top button
Close
Close