MORE

BassAware iti transforma casa in club!

Daca locuiesti intr-un apartament si esti pasionat de muzica, acest lucru nu este tocmai cea mai fericita optiune. Probabil ca vecinii nu sunt foarte incantati atunci cand asculti melodiile tale preferate, mai ales daca bass-ul este la maxim. Pentru a revizui aceasta problema ai acum la dispozitie bassAware!

BassAware este un nou dispozitiv audio portabil care foloseste vibratii pentru ca experienta muzicala sa fie cea asteptata. Centura a fost special conceputa pentru a nu ii deranja pe cei din jurul tau cu volumul muzicii pe care o asculti. Aceasta se poate conecta la telefon, tableta, laptop, music player sau chiar la consola de jocuri.

De asemenea, bassAware poate fi conectat si la sistemul audio din casa, cu ajutorul tehnologiei Boost Mic Mode. Astfel, poti transforma locuinta ta intr-un adevarat club de dans. Bineinteles, aceasta idee este recomandata doar celor care nu au vecini prin apropiere!

bass

Dispozitivul foloseste un traductor tactil pozitionat in spate. Acesta are rolul de a crea mai multe vibratii decat sunete. Aceasta senzatie „calatoreste” prin corpul tau, pana la urechea interna, iar apoi este transformata in unda. Rezultatul este o experienta captivanta, prin care poti sa si auzi si sa si simti in acelasi timp.

Centura care trebuie atasata de corpul tau seamana cu un mic rucsac. Este reglabil si confortabil, potrivindu-se oricui. Este unisex, asa ca poate fi purtat atat de femei, cat si de barbati. De asemenea, este dotat cu doua buzunare destul de incapatoare, in care iti poti tine telefonul, music player-ul sau portofelul.

In privinta bateriei nu trebuie sa va faceti griji deoarece are o autonomie de pana la 20 de ore, daca este incarcata complet.

Acest echipament este foarte potrivit pentru un DJ atunci cand mixeaza, pentru a simti exact ceea ce simt oamenii pentru care produce muzica. Multe cluburi au cabine pentru DJ anti-fonate iar acestia nu pot auzi precis amplitudinea si intensitatea sunetelor. Totodata, bassAware poate fi utilizat si in industria jocurilor video, in productia de filme sau chiar atunci cand urmaresti un film cu efecte speciale puternice.

Echipamentul este inca in proces de finantare. Cu toate acestea, produsul va iesi pe piata din mai 2016 la pretul de aproximativ 349 de dolari.

[BASSAWARE]

Related Articles

Back to top button