MORE

Raincheck te avertizeaza daca este cazul sa ai umbrela la tine

Cat de enervant este sa pleci grabit de acasa uitand umbrela iar afara sa ploua torential? Nu este deloc placut sa ajungi la birou ud pana la piele sau cu buclele lasate. Pentru a evita aceasta situatie deranjanta, nu trebuie decat sa aveti Raincheck.

Raincheck este un suport pentru umbrela care iti indica vremea de afara, si daca este cazul sa iti iei umbrela in momentul in care pleci de acasa. Acesta este iluminat subtil si placut iar materialul din care este confectionat este lemnul de nuc, pentru a oferi un design care sa se potriveasca de minune pentru orice locuinta.

Cele opt lumini pozitionate vertical iti arata cum va fi vremea pentru urmatoarele 8 ore. Lumina albastra indica un cer senin, fara a fi nevoie sa iti iei umbrela, lumina albastra care clipeste iti arata faptul ca vei avea nevoie de umbrela, lumina alba te avertizeaza ca afara ninge iar cea rosie iti recomanda sa stai in casa. De asemenea, dupa apusul soarelui, luminile isi pierd din intensitate.

Raincheck se contecteaza la Wi-Fi si isi reinnoieste datele o data la 15 minute cu o precizie foarte mare.

Pentru moment, suportul inteligent este in curs de finantare, insa se preconizeaza ca va fi disponibil in mai 2016 la pretul de 249 de dolari, daca colaborezi cu acest proiect. Pretul normal este de 299 de dolari. In cazul in care vrei ca suportul sa fie dotat si cu o umbrela, vei mai plati 100 de dolari in plus, iar daca vrei 5 suporturi vei scoate din buzunar 1.499 de dolari.

[RAINCHECK]

Related Articles

Back to top button