MORE

Casa va fi in siguranta cu Snapdragon!

Siguranta propriei locuinte si a membrilor familiei este pe primul loc pentru fiecare dintre noi! Mereu ne dorim sa plecam linisiti de acasa, avand convingerea ca nu se va intampla nimic atunci cand lipsim. Qualcomm a lansat Snapdragon 618 IP, o platforma si un design de referinta pentru  o camera video dedicata securitatii caminului tau!

Aceasta noua camera combina tehnologiile de la Qualcomm, cu alte cuvinte, conectivitatea, modalitatile de prelucrare, imagistica si analiza pentru  un sistem de securitate mult mai performant. Platforma procesorului Snapdragon 618 vine si cu suport pentru redare video 4K HEVC.

Compania produce sistemul de securitate cu scopul de a gestiona doua camere simultan, avand o rezolutie de 21 de megapixeli. Procesarea imaginilor se realizeaza in interiorul camerei, pentru ca mai apoi sa fie trimise la tine, arhivele adaptate.

Puterea de procesare nu foloseste doar la taierea datelor de consum, ci si la recunoasterea imaginilor. Un alt aspect important este capacitatea de a gestiona legaturile de comunicare. Prin intermediul Wi-Fi-ului si al LTE, camerele de supraveghere au autonomie. Modemul X8 LTE este capabil sa descarce 300 de Mbps si sa incarce 100 de Mbps.

Qualcomm  Technologies este recunoscut ca fiind un lider in industria telefoanelor mobile, iar acum vrea sa incerce si in domeniul camerelor de securitate. Camera Snapdragon a fost produsa in colaborare cu Thundersoft, care va oferi distributie si sprijin total.

Sistemul de supraveghere va putea fi achizitionat in a doua jumatate a anului 2016.

[SNAPDRAGON]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button