MORE

Philips lanseaza noile modele de boxe portabile

Muzica ne inconjoara peste tot! Avem nevoie de ea si ea de noi! Compania a anuntat lansarea pe piata spaniola a unor boxe portabile care folosesc bluetooth-ul pentru a reda muzica pe care tu vrei sa o asculti, cu ajutorul tehnologiei NFC si a microfonului incorporat.

Philips ne ofera trei modele de boxe: BT2600, BT3600 si BT6050B/W. Primul tip este disponibil in varianta rosie, neagra si albastra si cantareste doar 200 de grame, are un sunet mono iar autonomia bateriei este de 8 ore. Al doilea model este putin mai greu, are 430 de grame, ofera un sunet stereo si 10 ore de autonomie a bateriei. Ultimul model poate fi gasit doar in culorile alb si negru, cantareste 490 de grame, are cetrificat IPX4, ofera un sunet care are aceeasi calitate la 360 de grade iar autonomia bateriei este de 8 ore.

Toate cele trei modele de boxe portabile sunt dotate cu tehnologia Multipair, care ofera posibilitatea de a reda muzica de pe doua dispozitive diferite in acelasi timp.

Daca iti doresti foarte mult aceste boxe le poti avea de acum deoarece ele sunt disponibile deja. Primul model il poti achizitiona la pretul de 59 de euro, al doilea il gasesti la 79 de euro, iar al treilea, si cel mai performat, poate fi al tau pentru 99 de euro.

[PHILIPS]

Articole asemanatoare

Back to top button