MORE

Becurile GE iti imbunatatesc stilul de viata!

Lumina este un factor care ne influenteaza activitatea zilnica. Chiar daca nu ne dam seama, comportamentul nostru poate fi schimbat in functie de lumina pe care o detinem. Noile becuri GE fac parte din tendinta inovatoare pentru un control precis de iluminare si confort.

Cele doua modele, Life si Sleep te ajuta sa gestionezi cantitatea de lumina din casa ta. Primul dintre ele este asemanator cu majoritatea celor deja existente pe piata, permitandu-ti sa reglezi intensitatea cu ajutorul unei aplicatii de pe telefonul mobil.

Modelul Sleep este cel mai interesant. Acesta nu numai ca regleaza cantitatea de lumina din camera, dar ajusteaza si temperatura culorii pe tot parcursul zilei, pentru a se potrivi ritmului tau cardiac si pentru ca somnul sa fie cat mai odihnitor. Acest bec ajuta la producerea de melanina necesara organismului pentru a-ti induce starea de somn de care ai mare nevoie cand ajungi obosit acasa. Acest bec iti creeaza un mediu propice pentru a te odihni si a te incarca cu energie pentru ziua urmatoare. Dimineata, lumina este din ce in ce mai intensa pentru a te ajuta sa te trezesti.

Becurile pot fi personalizate in functie de modul tau de viata si de program. De asemenea, este facilitat controlul mai multor becuri simultan. Pretul becurilor GE va ajunge pana la 50 de dolari si vor fi disponibile din ianuarie 2016.

[GE]

Related Articles

Back to top button