MORE

VRGO da o noua dimensiune jocurilor video!

Este timpul sa lasam deoparte Xbox-ul, Playstation-ul si alte mijloace de distractie, si sa ne gandim la noul VRGO. Acesta iti garanteaza o buna dispozitie si iti va crea o stare de relaxare mult timp. Nu vei mai reusi sa te desparti de el deoarece te va fascina.

VRGO este un nou tip de controller de miscare pentru lumea virtuala. Nu trebuie sa iti folosesti mainile iar miscarile pe care le faci in realitate vor fi transpuse in realitatea virtuala. Este foarte usor de utilizat si foarte distractiv pentru intreaga familie. De asemenea, VRGO poate fi conectat si la o tastatura sau joypad. Scaunul special este creat pentru a iti oferi cel mai bun control asupra jocului iar pozitia in care trebuie sa stai nu este deloc incomoda, chiar iti da posibilitatea sa ai o agilitate mai buna si sa fii mult mai activ.

VRGO te introduce intr-o lume a jocurilor video de care te vei indragosti si iti va oferi experiente pe care le vei povesti tuturor. Totodata, scaunul pentru joc te „obliga” sa folosesti parti ale corpului pe care, in mod normal la un joc video, nu le pui la munca. Cel care lucreaza foarte mult este abdomentul, dar si picioarele sau bratele. Acestea fiind spuse, si doamnele au de castigat de pe urma acestui controller deoarece au ora de fitness la ele acasa.

VRGO functioneaza cu ajutorul unei baterii care are o autonomie de 5 ore. De asemenea, interiorul este gol, astfel incat poti pastra acolo obiecte ca: incarcator, casti sau casca RV.

Pretul este estimat a fi intre 230 si 385 de dolari. Deocamdata proiectul este in campanie de finantare, insa de indata ce se va strange suma necesara, cu siguranta ne vom bucura de o noua metoda de relaxare.

[VRGO]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close