MORE

Device-urile tale au ceva in comun: cablul USB pentru incarcare Alldock

Cum tehnologia ne invadeaza cat mai mult spatiul si ne ocupa cat mai mult timpul, trebuie sa recunoastem ca ne-am dori sa avem un singur cablu USB care sa fie compaatibil cu toate device-urile pe care le detinem. Alldock este accesoriul care iti incarca toate dispozitivele, fara a mai fi nevoie sa ai pentru fiecare cate un adaptor separat.

Alldock este un incarcator universal cu care iti poti alimenta toate aparatele portabile de care ai nevoie pe parcursul unei zile: smartphone, tableta, Apple Watch, MP3 Player, camera foto si video, gaming controller, si lista poate continua. Este ideal daca ai o familie numeroasa sau daca ai nevoie de aceste dispozitive atunci cand esti plecat de acasa foarte mult timp.

Nu vei mai avea probleme atunci cand va trebui sa iti pui la incarcat telefonul, si confunzi cablul acestuia cu cablul tabletei. Ordinea va fi la ea acasa, fara ca tu sa te mai enervezi ca ai foarte multe fire raspandite prin toata camera.

Cu ajutorul lui Alldock, telefonul tau ajunge la 80% baterie plina in mai putin de o ora! Mai mult, chiar daca sunt conectate mai multe dispozitive simultan, acest lucru nu reduce viteza de incarcare a device-urilor. Alldock poate alimenta, in acelasi timp, 4 dispozitive.

Pentru confectionarea acestui incercator USB au fost utilizate cele mai bune materiale: bambus si nuc. Astfel, design-ul este unul care se potriveste de minune in orice mediu: acasa, la birou sau chiar intr-un restaurant.

Alldock a fost conceput pentru prima data in 2012 pe post de obiect de decor, si nu ca gadget. Scopul a fost de a evita aglomerarea dispozitivelor conectate la un prelungitor, intr-un mod elegant. Primul model a fost lansat in 2013, iar in 2015 incarcatorul USB modern a fost actualizat iar componentele interne imbunatatite, insa toate au pastrat acelasi aspect clasic.

Pretul acestui incarcator USB multiplu este de aproximativ 131 de dolari.

[ALLDOCK]

Articole asemanatoare

Back to top button